- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kво да праа ...
Начи хора, аз по-принцип съм си расист мразя турци и цигани, не всички цигани имам приятели такива и са много печени. Знам за едно момиче (циганка е) че ме харесва. Изнамери ме по фейса по скайпа и си пишем. На мен също ми харесва като момиче, не е грозна нито няква бедна мръсна и такива работи. Не знам мисля че почвам да се влюбвам в нея, по скайпа много сме си писали. Но не знам, аз сега дето съм си расист, и да тръгна с циганка ? Не знам какво да правя направо .....
Стани циганин.
Пич моето мнение е да пробваш като не ти хареса я зарязваш и точка,от опит глава не боли успех
Не си расист,някой ти е промил мозъка,че си такъв.Зае*авай ги тея глупости и си живей живота.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от someonerandom
Аууу как му разби илюзията
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
+1Първоначално написано от i4o96
Пробвай пък каквото стане, винаги можеш да прекратиш отношенията ви.
Първоначално написано от CR0W
Ще го преживее
![]()
Излез веднъж с нея, виж как ще се държи на живо и ако ти допадне.. какво има да му мислиш? Пък после ако не ти изнася лесно можеш да прекратиш всичко.![]()
Аз съм далече от названието расист , но ще ти кажа да не се забъркваш с тия , просто стой на далеч от манготата, ако не искаш проблеми .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Има нещо вярно.Първоначално написано от N1ksun
Първоначално написано от someonerandom
Мислиш ли...той е "скинар"
по темата...:Ако си скинар не трябва да имаш приятели роми (колко не расистки се изразих) камо ли да се чудиш дали да излезеш с 1 от тях.Проста логика ще те заведе до мисълта че не си скинар
novasum![]()
nirvana13![]()
Имаш приятели роми тоест вече си се забъркал с тях .. Пробвай пък каквото стане![]()
малко ли хубави българки има?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами не знам братлета, ще ми се да опитам. Не съм скинар ама просто я мразя тая сган циганите и турците (най-вече турците). Ще ми се да опитам, но ще ме е срам да излеза с нея на кафе или да я водя с мой приятели. Сигурно сички ще ми викат как можа да се хванеш с циганка. А аз пак ви казвам не е грозна нито някоя бедна, дори не е някой чернилка ама не знам ...
Не живей ,манипулиран от предрасъдъци.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
<---Първоначално написано от tuzaro
Пфф на теб живота ти минава във тийнпроблем, само тъпи коментари постваш постоянно ... Но какво може да се иска от 1 абдал, дето детсвото му е минало на компютъра ?Първоначално написано от Sh@d0w
Акхъм... Не,че нещо,ама повечето коментари на Sh@d0w ,които аз съм чела са много добри. (Следователно човека има опит и в живота ,извън тийнпроблемПървоначално написано от aSsAmluT
) Понякога не усещате когато някой се гаври с вас...
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
хората са казали... който не е бил с циганка, с жена не е бил.
с жена не съм бил.
Temet Nosce
벨야카
Да.Първоначално написано от Azoria
Но това е забавната част. Ти да си се смееш и да не ти пука, а някой зад монитора да издивява.
ПП. Като случайно скъсате, целия катун ще се изсипе у вас.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И това го има...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Май не си голям расист,така като гледам.Азнаеш всичко е въпрос на гледна точка.Примерно аз никога не бих излязъл с циганка,но на теб явно не ти пречи...късмет.