.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кофти работа

Така пиша си с едно момиче вече 2месеца харесвам я много,но съм срамежлив .Момичето скоро приживя любовна мъка аз я подкрепях и още.Та нямам смелост да я поканя на среща никога до сега не сам го правил.Чакам савети[/b]

Супер фен Аватара на Shines
    Първо, в момента тя преживява доста труден момент, трябва да бъдеш максимално мил с нея.Нека не е точно среща, ми просто излезте да се поразходите, развеселия с нещо, накарай я да се смее, да се чувства добре . С течение на времето, ще стане ясно, дали и тя ще прояви някакви чувства, но помни, че трябва да я подкрепяш още повече в този труден за нея момент !

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Престраши се де.Какво толкова
    И да не се получи както трябва,нищо не губиш.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на leadyflame
    Или ще се държиш като пич и ще и покажеш, че я искаш (не и по интернет ) или ще си бърше сополите на рамото ти и ще те ползва за душевна кофа. ( както в момента)

Цитирай Първоначално написано от Shines
    Първо, в момента тя преживява доста труден момент, трябва да бъдеш максимално мил с нея.Нека не е точно среща, ми просто излезте да се поразходите, развеселия с нещо, накарай я да се смее, да се чувства добре . С течение на времето, ще стане ясно, дали и тя ще прояви някакви чувства, но помни, че трябва да я подкрепяш още повече в този труден за нея момент !
    Забравих да спомена,че момичето в момента не е само има човек до нея не искам да и я е с този развалям нещата но самата тя е с този човек един вид за да забрави и бившия си .....

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Просто излезте И гледай да я караш да се смее !(като се видите, не в чата)

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Това с излизанията и приятелството свършва зле...Дръпни се малко да спре да е с тоя другия и играй отначало демек недей да се криеш зад тва приятелство карай си го директно.Ако тя още отначало не знае за кво иде реч едва ли ще има и за напред и ше те възприема като приятел,а ти напразно ше си си губил времето.Ако те отреже кво?Не е най-голямата загуба-напротив.Ше си спестиш загубата на време...Странно е,че момичета дават съвети за излизания като мисля,че повечето са наясно как "приятелски" свършват нещата.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако сам не преодолееш срама си, няма кой да ти помогне. Какво толкова срамно има да излезеш с момиче не знам. Няма да те ухапе.

Супер фен Аватара на gabsit000
    ще те прецака не я кани!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

anonymous708973
    Guest

Re: Кофти работа

Цитирай Първоначално написано от diff95
    Момичето скоро приживя любовна мъка аз я подкрепях и още.
    Грешка. Ти я искаш като повече от приятелка, нали?
    Тогава спри да я утешаваш. Това е ролята на най-добрата й приятелка, не твоя.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Момичето скоро приживя любовна мъка аз я подкрепях и още.
    Грешка. Ти я искаш като повече от приятелка, нали?
    Тогава спри да я утешаваш. Това е ролята на най-добрата й приятелка, не твоя.
    Много точно.Ако искаш да излезете бъди пряк и не овъртай,за да не загубиш и последният си шанс от това да си душевно кошче.Има такъв вариянт след тази среща да си отсвирен или просто да ти каже
    "в този момент ми е много трудно,не искам връзки ...разбери ме " >.>.Така ,че...сам трябва да решиш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

И аз бях така, но вече не ми пука дали ще ме отреже. Заставаш като мъж пред нея и после и предлагаш. Ако откаже тя губи.
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Супер фен Аватара на badsector
    Вероятно ще станат нещата между вас, но ще е за кратко. След няколко месеца тя ще излезе от любовната мъка от предния и ще си хване друг. Така че използвай момента да я чукаш докато можеш, като се стараеш да не влагаш особени чувства.

Мега фен
    Грешен заход правиш. Не може ти да си нейният душевен отдушник. Не прави така, че да те чувства като приятел - ако е така или си смени тактиката, или се отказвай. Просто няма да доведе до нищо добре.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Вероятно ще станат нещата между вас, но ще е за кратко. След няколко месеца тя ще излезе от любовната мъка от предния и ще си хване друг. Така че използвай момента да я чукаш докато можеш, като се стараеш да не влагаш особени чувства.
    абе ти тъп ли си!? от всеки твой пост пост разбирам, че си накъв супер незадоволен.

П.Т аз мисля, че тя те приема като приятелка. Трябва да й покажеш, че искаш да сте нещо повече.
    NOH8

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    абе ти тъп ли си!? от всеки твой пост пост разбирам, че си накъв супер незадоволен...
    Не, просто имам много повече житейски опит от някакъв недоклатен пубер, затова няма как да го проумееш.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Да, определено съм се нагледал на доказателствата, за житейския ти опит.
    NOH8

Ауу как мразя неуверени.Ти си момчето,ти решаваш,ако се съгласи супер,ако не здраве.Недей да си срамежлив,като я харесваш стреляй.

Така пиша си с едно момиче вече 2месеца харесвам я много,но съм срамежлив .Момичето скоро приживя любовна мъка аз я подкрепях и още.Та нямам смелост да я поканя на среща никога до сега не сам го правил.Чакам савети[/b]
    И да я поканиш на среща - ако си толкова плах - не вярвам, че ще знаеш кога да я целунеш и какво да правиш на срещата.
    В момента идеалният вариант е да си мил с нея, да я подкрепяш - а после в бъдещето да поставиш нещата така, че тя да те учи на всичко).
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    абе ти тъп ли си!? от всеки твой пост пост разбирам, че си накъв супер незадоволен.

П.Т аз мисля, че тя те приема като приятелка. Трябва да й покажеш, че искаш да сте нещо повече.
    Въпроса е ,че незнам как...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си