Ами плакал е, игнорна всички които вредяха на връзката ни... от моя страна направих същото, ноооо при последната изненада останах без думи...
Значи от известно време нямах телефон, но обмислях варянта да си взема един HTC, обаче всичките ми пари отиваха за в къщи, така че дори не съм му споменала какво ми се въртеше из главата. На 14 Октомври ставаше една годинка откакто сме заедно.. а той от предишният месец ми беше казал да напиша по стените датата, за да не я забрави (много е зле с датите милия, дори рожденият си ден беше забравил) и аз го написах И на 14ти ме събуди сутринта и почна от там че ме е излъгал и аз в първият момент и после ми обяснава "Всъщност аз никога не съм забравял 14 Октомври и всичко това беше театър, понеже имам изненада" и аз веднага попитах каква и той започна с това да ми показва USB-то за картата памет, после паметта ( и аз си помислих, че е нещо за комп-а ми, понеже той има магазин и сервиз за комютри) ииииииии накрая извади телефона , а аз скокнах от леглото, нацелувах го целия.. И освен, че ми беше купил телефона е платил всичките сметки за една година (в плана са ми включени нон стоп безплатни разговори, съобщения и интернет) просто грейнах... още не мога да си обясня как ме оцели с този телефон И преди да излезе да отива към магазина ми каза "Как можа да ми повярваш, че ще забравя 14ти Октомври.. това е най-щастливият ден в живота ми" Ох.. колко беше романтичен

Сетих се и за друго нещо За рожденият ми ден на 9ти Септември.. беше окрасил целият апартамент, та дори и терасата в шарени хартийки и балони. Разбира се, беше приготвил и вечеря и хубави вино.......

Щастливка съм да го имам в живота си и да бъда с него