Вярно ли е, че от бирената мая порастват гърдите? На колко години спират да ти ръстат гърдите? От къде да си купя бирена мая?
От бирената мая "уж" порастват гърдите, ама може и задника да ти порастне, по-вероятно.
Не може да се каже точна възраст в която гърдите спират да растат, но обикновено до 5 години след първата менструация гърдите трябва да са вече напълно развити, въпреки, че при някои развитието продължава по-дълго време.
То по принцип се говори, че и от бозата растяли гърдите, аз съм много скептично настроена. По-добре се научи да се приемаш такава каквато си, за да те харесват и другите![]()
![]()
Ма да бе .. растат колкото и от бозата!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Едва ли.. по-вероятно друго да ти порасне ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да,колкото и от ядките разтяли,защото уш имало витамин Е,вари разбери ..
При всеки е индивидуално, на дали можем да ти кажем конкретна възраст, когато спират да растат. Бирена мая можеш да си купиш от аптеката, тя е доста полезна като цяло, но увеличава апетита... обаче на дали ще ти се уголеми бюста от нея...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Брат ми пие бирена мая. Майка ми го кара , защото когато пушиш весели цигарки отслабваш МНОГО (190см - 64 кг.) и иска да качи килограми. А също така бирената мая изчиства кожата и прави косата по-силна и здрава...Ако той започне да носи сутиен , непременно ще ти кажа
![]()
Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!
не е вярно това са поредните глупости![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не,не,не!!!
Shadowlight разбива!![]()
![]()
![]()
Евала!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!