- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Здравейте,приятели!Казвам се Сашко!
Сега , ако сравняваш Ну Пагади с Tom And Jerry можеше и да се замисля. Но Ed, edd and Eddie е класика пред чебурашка.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Ну Пагади и Том И Джери са класики на две различни времена.
Не мога да оставя някой да обижда което и да е от тях!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Без да се обиждаш, факт е, че всяко поколение си има малоумниците. Но, ако сложим една мислена граница, от 92-ри набор нататък, провалите се увеличават прогресивноПървоначално написано от fear4o
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ма какво значи "провал"?Първоначално написано от RedArmy
Те все още не са ориентирани. Всички на тая възраст са набедени за "провали". А не е така. В един момент всеки си сяда на трибуквието и си взима живота в ръцете.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не бих казал.Първоначално написано от RedArmy
Даже съм забелязал, че 92 и 93 набор са много по-зле от нас.
Всъщност Tom and Jerry е преди Ну Погодади , но в България излиза , че е обратното заради комунизма. И двете са дело на студената война , мисля.![]()
провалите идват от свободното разпространение на наркотици и алкохол
вашето поколение не е виновно, просто в такъв свят израствате
Да не забравяме, че освен да разсмиват, ролята на такива филмчета е и да възпитава и образова. С какво впечатление ще остане едно невръстно дете, ако гледа Happy Three Friends да речем (това ми дойте на акъла в момента), или пък онова куче, не помня как се казваше, май Кураж?Първоначално написано от NightGuardian
Има много други образователни и интересни. Това ,че тези тук са в друг жанр , нищо не означава. Факт ,че повечето съвременни деца знаят английския от cartoon-а , а не от училище.Първоначално написано от RedArmy
![]()
Докато беше на английски...Първоначално написано от NightGuardian
Аз като почнах да уча английски учителката ми беше изумена от нивото на което го зная..
Права си, но само донякъде. Първите, да кажем, 10 години от живота на детето определят в голяма степен живота му после. Ти на колко години пипна компютър за първи път примерно? Аз през 99-та, бях на 9. Тогава в интернет имаше 100-тина сайта и това беше. После си купих компютър с мои собствени пари на 17 години. Какво ще стане с тези, които още от първи клас висят по компютрите, не излизат от тях, а когато излязат навън е пълно с нискоморални неща, които директно ти влизат в съзнанието, наркотици, чалга, курви и пари, пари, пари. Когато се приберат в тях бащата за пореден път пребива майката в скандал заради пари.. По телевизията дават детски, в които се режат очи и се вадят гръкляни. Какво ще стане от тези деца? Децата сами по себе си са пластилин, който може да се моделира. А обществото моделира провали.Първоначално написано от LadyDi
Телевизията контролира повече. Дай на бедния народ шоу и го остави да мълчи.Това датира от векове.![]()
"Хляб и зрелища".. Известно е още от Римската империя. Замазване на очите на хората с шоу и трохи. Биг Брадър и всички подобни такива предавания са точно това.
RedArmy, то затова децата имат родители. Както си го научиш, в крайна сметка.
Основният характер се изгражда у дома. После в училище, на улицата и т.н. Ако ти у дома го насърчаваш да ползва компютъра, само и само да ти се махне от главата, да...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всеизвестно е, че българина не иска пари и хубав живот, а сеир.
Дай му това и ще е вечно щастлив.
Улицата е много относителна. Колкото и плюсове има ,толкова и минуси , та дори са повече.Мисля ,че улицата ме научи от какво да се пазя в живота , но и ме замъгли за много важни работи.Семейството е много важно , у дома как е!
давай ми пари, аз щи прая сеир
Ако се държиш достатъчно далеч от проблеми улицата може само да ти покаже живота и да ти даде г/д ясна представа какво да очакваш.Първоначално написано от NightGuardian
С мен поне беше така. Още докато бях 3-4ти клас тряяше да се науча да се пазя от интриги и боклуци и кварталните улици бяха достатъчно добър преподавател..
Ти не можеш да се държиш далече , понеже като си дете , мислиш това за правилно. Понякога става твърде късно , като осъзнаеш ,че това не е живота и не е правилно.![]()
Подкрепям. Първия ми квартал беше свърталище на хероинови наркомани, скинари и друга подобна измет. Сегашния е доста по-спокоен и се ограничава с някоя кражба на кола, апартамент или друга собственост. Разликата е, че преди години нещата бяха много по-явни и ставаха пред очите на всички, сега е някакси по-прикрито, но все още го има, дори в по-голяма степен. Ако съумееш да се пазиш от това, всичко е наред. Възпитанието у дома е решаващо, но самовъзпитанието е още по-важно.Първоначално написано от fear4o
Не съм съгласна. Не съм съгласна и с ника ти, и с подписа.Не съм съгласна и че 90-те години са били добри и преди тях.Именно 90-те години е била голямата криза (Аз съм родена 90-те (в края))...И по времето на Т...(не искам да му споменавам името) са биили най- ус**ните времена меко казано...И сега се започва със злобните коменти как съм малка и нищо не разбирам ама майната му.Ще си бъда пряма и не ме е*е. След 97 всички са си ок мога да ви кажа :PПървоначално написано от RedArmy
Първо, никъде не съм казал, че 90-те са били добри, повечето ги помним, и второ - ти можеш да разбереш какво е било тогава само, ако имаш машина на времетоКогато получиш информация за времето на Тодор Живков от друго място, освен от учебника по история и баща ти, който псува с ракията пред телевизора, тогава можеш да говориш по този въпрос.
Добре като е толкова велик комунизма , защо след разделянето на света от великите сили. На запад карат мерцедеси и BMW-та , тук караме москвич и трабанти?И Германците са велики , след падането на Берлин , Германия е изравнена със земята и сега са водеща сила отново. А , ние ?
![]()
мама и татко много глупости са ти говорили а?Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY