- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам дали ме обича ... :(
здравейте , искам да ви споделя един мой проблем . незнам дали гаджето ми ме обича питала сам го карала сам и други да го питат и винаги уварта темата и никога не казва конкретен отговор. миналия ден мъ казах че ще скъсам с него ако не ми каже дали ме обича или не и той ми каза че ме обича но сякаш го каза с половин уста стана ми много кофти ;( защото аз много си го обичам моля ви кажете ми как да разбера дали ме обича или не наистина много искам да разбера
защо пак да не става вече 7 месеца сме заедно
Ти буквално си го изнудила да ти го каже. Не знам как би те успокоило едно измолено "Обичам те". Доста е унизително. Има хора, които трудно изразяват чувствата си, но в твоя случай май по-скоро наистина не те обича...
На колко сте и от колко време сте заедно всъщност ?
аз сам на 16 тои на 17 и от 7 месеца сме заедно ;(
Не те обича. Щеше да ти каже и без да го екзекутираш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами не сте малки...7 месеца също не е малко време. Тези думи трябва да идват от самосебе си, да ги почувства, за да ги каже...а ти го караш на сила. Явно не го чувства.
Накарай го да се зарадва за нещо, че чак да се трогне и тогава виж давидим дали ще произнесе думите "Обичам те"..., но да ти кажа на някои хора им е трудно да изразяват чувствата си, ако не си почувствала любовта му, чрез жестовете или действията му, не можеш и да го накараш да ти го каже насила... То си идва от вътре, ако го чувства наистина ще го каже, но пък ако е от тия с трудния характер, може да се опита да ти го покаже, чрез прегръдка или друго нещо, а и ти сама трябва да усетиш дали те обича или не...
Извинявай, но по-тъпо нещо не бях чувала. "Ако не ми кажеш, че ме обичаш, ще скъсам с теб!" ... Тия неща не стават така, когато ти скимне. Ако той те чувства до толкова близка да ти го каже, несъмнено ще разбереш. Представи си какво впечатление си оставила у него с тази постъпка и колко ще държи на теб вече...![]()
Лигла.
Мноо е важно да си пишеш на фейсбукчето "Убичъм си милуту", нали?
Ще ти каже, когато.. пардон, ако някога е готов.
Ноу ъфенс, ама ако бях мъж, любовта ми нямаше да е насочена към робуваща на предразсъдъци, нагла и опитваща се да изнудва пикла.
оффф обаркващо е защото отпреди бчх сигурна че ме обича просто го разбирах но последните два месеца страшно много се отчужди. разбрах че ми е изневерил за доста неща ме е лъгал. аз мъ простих разбирсе започнахме на ново но нищо не става вече може би му е омразнало от мен![]()
![]()
къректПървоначално написано от Azoria
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
1. Научи се да пишеш горе-долу грамотно.. (нямаше как)
2. Не сме му в главата, че да ти кажем..дали те обича, или не. Ако е готов, ще ти каже. Не всички хора могат да изразяват чувствата си, по начина, който ние искаме. Щом е с теб, значи има нещо..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Още преди да прочета за какво става въпрос бях сигурна че отговора е НЕ. Любовта е нещо явно, един я изразява с постъпки, друг с думи, 3-ти с жестове и т. н. Ако някой те обича няма как да не разбереш, то си личи по очите му, с какъв блясък те гледа...Влюбеният човек гледа различно![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Пхахаха, е край. Изневерява ти, лъже те, пренебрегва те, а ти още малко на колене ще му паднеш, молейки го да ти каже "Обичам те", дори и да не го чувства. Просто ей така, да се успокоиш. Не, не те обича.Първоначално написано от 00001111
Хахаха пикло, нали си искала да ги чуеш думичките казали са ти ги, макар и да е било изнудено щото виждам, че ти е било само заради това, той ако го е изпитвал нямало е нужда да му вадиш думи които са били далеч от това което чувства.
ManonDilova написа:
Извинявай, но по-тъпо нещо не бях чувала. "Ако не ми кажеш, че ме обичаш, ще скъсам с теб!" ... Тия неща не стават така, когато ти скимне. Ако той те чувства до толкова близка да ти го каже, несъмнено ще разбереш. Представи си какво впечатление си оставила у него с тази постъпка и колко ще държи на теб вече...
Някои хора не изразяват лесно чувствата си. Но това не значи, че не те обича...![]()
е просто може все още да не го чувства,за какво да я лъже с празни приказки,мен по-добре да ми го премълчат отколкото да ми ФаФлят разни глупости...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Порасни ! Момчето се е наложило да те излъжа, заради глупавите ти прищявки. Тези думи не се казват ей така и той явно също го мисли ( за разлика от теб) Ще ти го каже, когато е готов и когато го почувства! И сега по-спокойна ли си вече, като ти го каза по принуда?