.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Незнам дали ме обича ... :(

здравейте , искам да ви споделя един мой проблем . незнам дали гаджето ми ме обича питала сам го карала сам и други да го питат и винаги уварта темата и никога не казва конкретен отговор. миналия ден мъ казах че ще скъсам с него ако не ми каже дали ме обича или не и той ми каза че ме обича но сякаш го каза с половин уста стана ми много кофти ;( защото аз много си го обичам моля ви кажете ми как да разбера дали ме обича или не наистина много искам да разбера

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Как можа да си помислиш че те обича?

защо пак да не става вече 7 месеца сме заедно

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ти буквално си го изнудила да ти го каже. Не знам как би те успокоило едно измолено "Обичам те". Доста е унизително. Има хора, които трудно изразяват чувствата си, но в твоя случай май по-скоро наистина не те обича...
    На колко сте и от колко време сте заедно всъщност ?

аз сам на 16 тои на 17 и от 7 месеца сме заедно ;(

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не те обича. Щеше да ти каже и без да го екзекутираш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    София
    Ами не сте малки...7 месеца също не е малко време. Тези думи трябва да идват от самосебе си, да ги почувства, за да ги каже...а ти го караш на сила. Явно не го чувства.

Накарай го да се зарадва за нещо, че чак да се трогне и тогава виж давидим дали ще произнесе думите "Обичам те"..., но да ти кажа на някои хора им е трудно да изразяват чувствата си, ако не си почувствала любовта му, чрез жестовете или действията му, не можеш и да го накараш да ти го каже насила... То си идва от вътре, ако го чувства наистина ще го каже, но пък ако е от тия с трудния характер, може да се опита да ти го покаже, чрез прегръдка или друго нещо, а и ти сама трябва да усетиш дали те обича или не...

Извинявай, но по-тъпо нещо не бях чувала. "Ако не ми кажеш, че ме обичаш, ще скъсам с теб!" ... Тия неща не стават така, когато ти скимне. Ако той те чувства до толкова близка да ти го каже, несъмнено ще разбереш. Представи си какво впечатление си оставила у него с тази постъпка и колко ще държи на теб вече...

anonymous708973
    Guest
    Лигла.
    Мноо е важно да си пишеш на фейсбукчето "Убичъм си милуту", нали?
    Ще ти каже, когато.. пардон, ако някога е готов.
    Ноу ъфенс, ама ако бях мъж, любовта ми нямаше да е насочена към робуваща на предразсъдъци, нагла и опитваща се да изнудва пикла.

оффф обаркващо е защото отпреди бчх сигурна че ме обича просто го разбирах но последните два месеца страшно много се отчужди. разбрах че ми е изневерил за доста неща ме е лъгал. аз мъ простих разбирсе започнахме на ново но нищо не става вече може би му е омразнало от мен

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    кърект
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    1. Научи се да пишеш горе-долу грамотно.. (нямаше как)
    2. Не сме му в главата, че да ти кажем..дали те обича, или не. Ако е готов, ще ти каже. Не всички хора могат да изразяват чувствата си, по начина, който ние искаме. Щом е с теб, значи има нещо..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Още преди да прочета за какво става въпрос бях сигурна че отговора е НЕ. Любовта е нещо явно, един я изразява с постъпки, друг с думи, 3-ти с жестове и т. н. Ако някой те обича няма как да не разбереш, то си личи по очите му, с какъв блясък те гледа...Влюбеният човек гледа различно
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 00001111
    оффф обаркващо е защото отпреди бчх сигурна че ме обича просто го разбирах но последните два месеца страшно много се отчужди. разбрах че ми е изневерил за доста неща ме е лъгал. аз мъ простих разбирсе започнахме на ново но нищо не става вече може би му е омразнало от мен
    Пхахаха, е край. Изневерява ти, лъже те, пренебрегва те, а ти още малко на колене ще му паднеш, молейки го да ти каже "Обичам те", дори и да не го чувства. Просто ей така, да се успокоиш. Не, не те обича.

Точно.

Мега фен Аватара на gummybear
    и аз НЕЗНАМ

theo <333

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ManonDilova
    Извинявай, но по-тъпо нещо не бях чувала. "Ако не ми кажеш, че ме обичаш, ще скъсам с теб!" ... Тия неща не стават така, когато ти скимне. Ако той те чувства до толкова близка да ти го каже, несъмнено ще разбереш. Представи си какво впечатление си оставила у него с тази постъпка и колко ще държи на теб вече...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Хахаха пикло, нали си искала да ги чуеш думичките казали са ти ги, макар и да е било изнудено щото виждам, че ти е било само заради това, той ако го е изпитвал нямало е нужда да му вадиш думи които са били далеч от това което чувства.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ManonDilova написа:

Някои хора не изразяват лесно чувствата си. Но това не значи, че не те обича...

Ъъъ.. фейк ?

Smoke Weed Every Day !

Супер фен Аватара на gabsit000
    е просто може все още да не го чувства,за какво да я лъже с празни приказки,мен по-добре да ми го премълчат отколкото да ми ФаФлят разни глупости...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Порасни ! Момчето се е наложило да те излъжа, заради глупавите ти прищявки. Тези думи не се казват ей така и той явно също го мисли ( за разлика от теб) Ще ти го каже, когато е готов и когато го почувства! И сега по-спокойна ли си вече, като ти го каза по принуда?

А ти заслужила ли си да те обичат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си