.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Един обикновен ден в Кофата под квантовата ми перспектива 2

(1)

Сглобих един робот с такива схеми, че винаги всяка платка да му е изключена, независимо откъде минава ток (кеке университетски хумор). След това, той оживя и почнах да го управлявам наоколо - за да показва несъгласие към всяко възможно твърдение. Кръстих го NeSumSuglasen и го прибрах в гаража.

Поразходих се наоколо и видях апетитно парче Штрудел (sic) да рецитира поезия и да изпълва околните с положителна жизнена енергия, а и със сексуални помисли. yakuza_ каза, че ако блъснат евреин с камион и го съживят ще се получи негър-турчин олигофрен, или нещо такова, не слушах внимателно. go71n яростно се намеси и каза, че е невъзможно да съживиш човек, след което всички му се смяха, защото решиха, че е глупав.

Встрани, NomNomNom, секси облечена, разказваше как на лекциите й се записал някакъв германец и мастурбирал под чина докато тя му преподава. AutumnTears й написа, че мастурбирал защото е тъпа, а аз погледнах AutumnTears в очите чиста омраза и й казах "МРАЗЯ ТЕ!!!", след което допълних "МРАЗЯ ТЕ ДОКАТО СИ СИПВАМ БОБ!!!" и отидох да си сипя боб, а докато го правех се концентрирах на омразата си към нея. Тя каза, че съм циганин и използвам едни и същи фрази, а аз й казах, че СЪМ ДОШЪЛ ТУК ДА ЕБA КУЧКИ и я изнасилих, заболя я и избяга.

Обърнах се и видях радио, от което звучи Lady Gaga, а пред него танцува KumchoValcho и обяснява, че харесва огромни токчета. Гледаше клипче с Гага и беше надървен. Един негър-гангстер с дълбок глас на име NightGuardian му се засмя и му каза, че е гей, като допълни, че неговата музика е гангстерска, след което лицето му стана синьо и погледна страшно. Стана ми скучно и преминах нататък.

To be continued...

Edit: 3, 4.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Чудя се ква простотия ще измислиш за мен и колко ще се смея на мизерното впечатление което съм ти оставил
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на machoka

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Чудя се ква простотия ще измислиш за мен и колко ще се смея на мизерното впечатление което съм ти оставил

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    МРАЗЯ ТЕ!!
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Хората дето го написаха това целят просто и само да са в следващия вол
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    И не успя да ме включиш...

Супер фен Аватара на starburst
    хладна история

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си