Сори, за повърхностния въпрос, ама.. как отиде облечен на бала й? :ДД
Хубавите моменти са толкова много. Имам си мили спомени от всяка връзка, от онези малки неща, които разбираш само ти и любимият човек.
В първата ми връзка (6-8 клас) - криенето по тъмните кабинети, отварянето на подаръка му без повод в тоалетната, онова велико любовно писмо, написано в 5 клас от моя страна (супер грамотно при това :Д :Д), тайните погледи през часовете... Ех, страшно детско, страшно сладко.
В следваща връзка (9-10 клас) - малките екскурзийки, които си правихме, когато ми направи чай за махмурлука :Д (още едно супер мило нещо, което някой е правил за мен), целувките в морето, заяжданията на приятелите му, че бил гей :ДДД (добре де, явно само за мен беше забавно :Д), като влизахме в книжарница през ден, просто за да гледа някви неща, нищо че няма нищо ново
После - когато ме учеше да карам (ех..), рожденият ден на негов приятел, малкото ни време на морето и опитите ми да го удавя :Д :Д (отново - весело само за мен), когато идваше до нас само за да разходим песа заедно, когато ме завиваше, докато спях, когато му взехме коте, всичките пъти, когато си поръчвахме хапване за вкъщи и седяхме доволни и мълчаливи, гризейки нещо :Д, спинкането гушнати, всичките пъти, когато просто ей така ми взимаше по една Милка, за да ме зарадва, когато си ходихме ей-така насам-натам, когато влизахме в магазин и взимахме 3 пъти повече неща, отколкото ни трябват в действителност само защото очите му са многократно по-големи от корема :Д