- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Интернет от следващо поколение...
Твърде тъжен съм от факта, че за толкова години в Кофата седите все още на интернет от първо поколение и изобщо не се опитвате да качвате левъли.
Затова, деца, представям ви Интернет от 7-о поколение:
Путките и как миришат те?
Предположения?
Риба тон от консерва с малко канела и мед?
А плаши ли ви цвета на клитора?![]()
Изобщо какво представлява той?
Това е интернет от седмо поколение, което е все още ниско и двуизмерно.
В експериментални лаборатории сме достигали до интернет от 89-о поколение, но всичко се прави от опитни интернисти и не е препоръчително за неопитни кофаджии.
кви са тия интернети дето ги пускаш 7мо 8мо как миришело онва пфф ти номрален ли си уе
Кой те фрасна по главата ??
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Очевидно е, че не сте готови за по-високо поколение Интернет.
http://www.teenproblem.net/forum▲
▲ ▲
Не, не и не...
Говорим за интернетиране от по-висок клас. За разтягане на границите на интернет комуникацията, където реално, виртуално и абсурдно размиват границите си. Търся цвета на интернавтите...
Вече физическия секс ще бъде морално остарял![]()
NaOH, ти като виден коферман, получавал ли си неприлични предложения от пъпчиви тийнейджъри или тийнейджърки, които искат да се докоснат до ореола на легенда в кофата.
Ако да - какъв беше мириса?
Получавах неприлични предложения, само ако си бях сложил женски аватар
Искат да си поиграят с Божият боздуган ми се струва
Мириса беше нещо между кал и мъзга.![]()
Мислех си , че ще споменеш малоумната идея на БТК да ти прекарат оптика до вкъщи , но един ден и от това ще има огромна полза.Първоначално написано от Oldschool
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Интересно...
Сега е момента да споделиш и впечатления от седмо поколение. За по-високо ниво на интернетиране - използвай вокаро или подобен сайт, където на предприемеш вокално интернетиране.
Ами , като гледам и-нет от 7мо поколение ще ме осакати ментално и сексуално , така че няма още да си сменям тарифата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не всеки е готов за интернет от високи поколения.
Не искам да ви обяснявам какво се случва в интернетите от 37-о до 42-ро поколение, че повечето тук сте малки и с крехка интернет психика.![]()
Аз съм старомоден и съм от старото поколение. Предпочитам да се напия и да почна да заплашвам другите, че ще ги бия![]()
А не, че от кибер поолицията ще ги хакнат ;дПървоначално написано от NaOH
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това за жалост е интернет от прекалено ниско поколение и остана някъде в 90-те. Технологиите и интернетирането се развиха доста от тогава, затова е просто нередно да има хора, които дърпат интернета назад и да искат да стоят в своеобразните тъмни векове на интернетирането.