Искам да питам тези на който са им махали мъдреци дали много боли.Дали е като махане на млечен зъб.Много се страхувам защото мразя да ми бъркат в устата.Не видях друга тема и се чудих дали да го пиша тук или в Болести и здравни проблеми.Моля ви отговорете!
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Боли ужасно много дори с гадната упойка от която ми изтръпна цялата глава и няма НИЩО общо с вадене на млечен зъб..
Обичам.. гушната в тебе да заспя
като помисля за зъболекар ми ставаа лошо няма нещо което да ме е страх повече![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
и аз съм такаПървоначално написано от xxKiFlAxx
,дори и да не боли пак много ме е страх
...
Не боли чак толкова. Спокойно.![]()
awerw♥
Само аз ли предпочитам зъболекар пред всякакви други лекари?До колкото знам боли, важното е да намериш свестен зъболекар
![]()
на мен ми вадиха преди 4 седмици точно и не болеше , но е доста скъпо
мда, особено ако ти ги вадят с операцияПървоначално написано от PamelaIvanova
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да на 12 съм но ще ми цепят венеца да ги махат защото иначе ще ми разместят зъбите дето 2 години се мъча с брекети да ги изправям!Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
![]()
Сигурна ли си, че става въпрос за мъдреци ? Какви мъдреци на 12 ??Първоначално написано от yana0404
Мен сега почнаха да ми избиват , ама съм на 14 , а и няма как да ми разместят зъбите......А иначе , предполагам , че не е особено приятно!...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не искам да те плаша,но да боли..
о да, на единия долен мъдрец и мен така ми вадиха зародиша и беше меко казано ужасно!Първоначално написано от yana0404
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми да,говоря за зародиши на мъдреци и че трябва да ми го махат кат ми разрежат венеца.За зародиши точно.Първоначално написано от mim4y_
На мен са ми вадили млечни зъби,без грам разклащане и единия,от които беше много навътре в коста,чак зъболекарката се изненада,сложи ми упойка от тези със спринцовките..и пак се усещаше ръчкането и болката..Та не знам на мъдрец как е.