- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за коса Lorys- snake oil
Има ли някой, който е ползвал тази маска за коса. Ако има моля споделете какво е мнението ви, понеже съм чувала че от маска със змийско масло косата расте страшно бързо.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ИМА Т-Ъ-Р-С-А-Ч-К-А!![]()
Иначе не е хубава маска - пълна със силикони.
На мен също много ми харесваше,но както казаха по-горе - има много силикон и спрях да я ползвам.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от MegiBoOm
Косата наистина става мека и лесна за разресване, но отвътре разрушава косъма с боклуците които съдържа.
Ефекта първоначално е добър, но е временен.. ако спреш да я ползваш си става косата като преди, да не кажа и по-зле от съставките. Не я препоръчвам..
Както са ти написали вече - боклук!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Маска, като маска.. Вие какъв ефект искате? Да се мацнете веднъж и после косата ви да е така още 20 години?
Ужасна
+1...Първоначално написано от LambOfGod
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
хахаПървоначално написано от LambOfGod
Ясно е, че няма такава, която да трае вечно, но защо трябва да се мажат с боклуци и по този начин да се уврежда косата?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако погледнеш по-внимателно ще видиш,че е с ефект на змийско масло,пълна е със силикони и ефекта е докато го използваш а след като спреш косата придобива предишния си вид,а даже и по-зле.По-добре си купи маската на Миосотис с костен мозък и плацента,аз не съм я ползвала,но много момичета във форума са доволни от нея.
Не влизам в банята без тази маска за коса ! Косата ми става толкова мека и лесна за разресване ... Аз лично съм много доволна от LORYS , въпреки че тук прочетох доста обезкуражаващи коментари. Но за цената си тази маска е супер![]()
![]()