- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сключване на брак в 12 клас
Здравейте!
Искам да попитам дали някой има информция, за това дали може да се сключва граждански брак, ако си все още 12клас, но си вече на 18. От места чета, че може.. Други хора ми казват, че не може. Но няма никъде закон, който да намирам, в който пише нещо за проблема ми.
Обадих се в 1 училище и ми казаха, че трябва да се преместя във вечерно училище или да мина на самостоятелна форма на обучение.
Някой да знае нещо по въпроса?
ти ненормален ли си?
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Ъмм, честно ли .. ?![]()
Да не чакате дете или нещо друго ?![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Абе ти хубаво си решил, ама първо поживейте заедно, вижте дали ще се понасяте и тогава се женете.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Човек, приготви се половината форум да ти начете конско. Направо ми е жал за теб вече.![]()
Не съм 100% сигурна, но мисля, че може.
Но защо не изчакате? Все пак завършвате след няколко месеца. Не е като да се чака години. Така предполагам ще си спестите доста нерви.
И спря да се върти за миг земята..
След 16 г. брак се сключва с разрешение от областен или общински съд,разрешение от родител. След като си на 18 няма никакви закони,ако искаш да се жениш го правиш...
Това за задочното е при раждане(или при напускане по собствено желание),но пак не е задължително,задочно или като частен ученик е когато отсъстваш много, а едно раждане ще доведе до отсъствия или чупене на нещо...
Успех![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Защо да не може?Коя е щастливата двойка?
![]()
Сега сериозно - не съм наясно с бракосъчетанията,но нали младоженците имат 18 - не би трябвало да е проблем.![]()
Туу ърли. Наистина ли смяташ, че няма да си имате проблеми? Поживейте 1 - 2 години заедно и тогава ....![]()
Защо си давате непоисканите съвети?!
Той не ви пита какво мислите за брака в тази възраст, а какъв може да е проблема му в училище.
Ти приятелю, попита ли в собственото си училище каква е възможността ти?
Моята майка е сключила брак с баща ми в 11 клас (`87 година), два месеца преди да завърши училище и не е имала проблеми. А тогава е било доста по-строго отношението към сватбите преди завършване на училище.
Другия ти вариант е да изчакаш колко са-7 месеца и след това да се ожениш...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Може. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Можеш да сключиш граждански брак, но трябва да минеш към някое вечерно училище след това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
![]()
не съм наясно с тея неща,ама първо помисли дали наистина искаш да сключваш браг![]()
theo <333
Не ми дреме що ще го правиш, но можеш , щом имаш 18.
maDamn
Отговориха ти, спестявам ти пороя от поучителни мнения като заключвам темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire