.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Спирала

Спирала

Момичета навила съм се сега да си взема тази спирала на Ревлон http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...-Mascara.aspx# и реших да се посъветвам първо с вас. Някой използвал ли я е? Доволен ли е от нея? Колебая се дали да е Ревлон или тази новичката на Bourjois електрическата. А вие какви спирали ползвате?
    ♥ Forev3r ♥

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Не съм я ползвала, но ми изглежда доста хубава

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Изглежда добре, но и аз не съм я ползвала. Иначе аз се убедих, че и спирала от 1000 лв да си взема, като не мога да си направя миглите - не мога и т'ва си е.. ;д Учудващо доволна съм от One by one на Maybelline, само с нея ми стават така, както искам. Ползвах една по-скъпа на една приятелка и ми станаха ужасни...така че зависи си.

И аз останах много доволна от ONE BY ONE наистина е невероятна но сега реших да пробвам нещо ново и се спрях на три спиралки тази на ревлон и тези двечките http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...umizer_mascara и http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...erfect_mascara тази последната е автоматична доколкото разбирам четката и се върти как мислите коя от тричките ще е по хубава ако някой е ползвал някоя от тези да сподели мнение моля
    ♥ Forev3r ♥

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Winey
    И аз останах много доволна от ONE BY ONE наистина е невероятна но сега реших да пробвам нещо ново и се спрях на три спиралки тази на ревлон и тези двечките http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...umizer_mascara и http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...erfect_mascara тази последната е автоматична доколкото разбирам четката и се върти как мислите коя от тричките ще е по хубава ако някой е ползвал някоя от тези да сподели мнение моля
    Тази първата ми изглежда интересна, а втората нещо не ми вдъхва много доверие Марката е хубава и според мен, която и да си вземеш няма да съжаляваш

всички спирали с таквиа четки сплескват миглтие... четките са от гума и мажат много грозно... взимай си спирали с мнпго гъсти и рошави четки

мисля че четките са им силиконови и точно те са наи добри онизи с космите слепват и какво искаш да кажеш със сплескват?
    ♥ Forev3r ♥

Супер фен Аватара на Me4encety
    А тази електрическата на каква цена е ?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rabbito
    всички спирали с таквиа четки сплескват миглтие... четките са от гума и мажат много грозно... взимай си спирали с мнпго гъсти и рошави четки
    Аз съм най-доволна от гумените четки ! Никога не съм се омазвала, а миглите ми никога не са се слепвали от такава четка !

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    А тази електрическата на каква цена е ?
    ами сега я гледам на промоция спиралата + сенки за 21 лева
    ♥ Forev3r ♥

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от rabbito
    Аз съм най-доволна от гумените четки ! Никога не съм се омазвала, а миглите ми никога не са се слепвали от такава четка !
    и аз съм така има едни със изкуствени косми и някакви с естествени пробвала съм естествените ама не съм доволна за изкуствените незнам а тези силиконовите (гумените) никога не са ми слепвали миглите то и от самата спирала си зависи от дължина подреждане и брой бодлички както и от самия туш и тн.
    ♥ Forev3r ♥

Аз използвам Колосал и съм адски довална от нея. Миглите ми стават много хубави а и издаржа много време. Четката е обемна и затова стават хубави.

а тази спирала на колосал за обем ли е може ли да ми кажеш каква е да дадеш линк или нещо
    ♥ Forev3r ♥

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Съжелявам, че използвам темата, но ще ми кажете ли дали тази спирала http://iamshallow.files.wordpress.co...supershock.jpg се продава в магазините, защото съм я виждала само в каталозите на Ейвън? ивис, дм..
    женско

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
    Съжелявам, че използвам темата, но ще ми кажете ли дали тази спирала http://iamshallow.files.wordpress.co...supershock.jpg се продава в магазините, защото съм я виждала само в каталозите на Ейвън? ивис, дм..
    Аз в почти всички козметични магазини съм я виждала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^спирала на Ейвън в козметичен магазин?хмм...

За Volumizer-а много се чудех,ама в крайна сметка избрах One by one на Maybelline и е много добра
    Иначе и тази на ревлон в първия пост не е лоша,ама съм далеч по-доволна от One by one

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Изглежда добре, но и аз не съм я ползвала. Иначе аз се убедих, че и спирала от 1000 лв да си взема, като не мога да си направя миглите - не мога и т'ва си е.. ;д Учудващо доволна съм от One by one на Maybelline, само с нея ми стават така, както искам. Ползвах една по-скъпа на една приятелка и ми станаха ужасни...така че зависи си.
    много + !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

и аз не съм виждала ейвън по магазинете ако е магазин на еивън ще я има иначе ще трябва да си я поръчаш а one by one е много добра спирала аз също съм я ползвала и съм страшно доволна но тази спирала на ревлон не мога да я намеря по магазините незнам защо
    ♥ Forev3r ♥

Голям фен Аватара на taamara
    Тази на Буржоа с двете стъпки я имам и ми харесва. Първият път като я нанасях нещо не се получи.., но следващите вече е ок

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Тази на Буржоа с двете стъпки я имам и ми харесва. Първият път като я нанасях нещо не се получи.., но следващите вече е ок
    четките и една в друга ли влизат ако можеш пусни снимки да видим как стават миглите много ми е интересно
    ♥ Forev3r ♥

Голям фен Аватара на taamara
    Четката е една. Просто когато изваждаш първата стъпка четката минава през една тръбичка, където се "изцежда" излишното количество и след това нанасяш като основа, отново вкарваш четката, след това изваждаш стъпка 2, която е доста наплъстена и нанасяш отново върху миглите като финиш вече.
    Сега уикенда няма да се гримирам, но в понеделник - да, така че тогава ще пусна снимка, нп

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Четката е една. Просто когато изваждаш първата стъпка четката минава през една тръбичка, където се "изцежда" излишното количество и след това нанасяш като основа, отново вкарваш четката, след това изваждаш стъпка 2, която е доста наплъстена и нанасяш отново върху миглите като финиш вече.
    Сега уикенда няма да се гримирам, но в понеделник - да, така че тогава ще пусна снимка, нп
    Мерсии
    ♥ Forev3r ♥

Най-накрая избрах коя спирала ще бъде не е никоя от тази реших да си взема една на loreal 4D рекламират я в момента за ефект "изкуствени мигли" Във вторник сигурно ще си я взема после ще споделя мнение
    ♥ Forev3r ♥

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз вчера много се чудех дали да си взема тази 4D. После четката ми се стори кофти, а бях супер решена да я взема. Загледах Million Lashes, защото една приятелка ми я похвали, обаче в крайна сметка си взех моята си спирала. Много им се чудя и на двете още, но мисля да си взема скоро някоя от тях.
    Everything changes, but beauty remains ...

Million Lashes хмм нещо ми е познато може ли да ми дадеш линк да видя коя беше мисля че съм я ползвала иначе коя е твоята спирала аз преди използвах One by one и съм наистина много доволна казвала съм го по-горе сега бях твърдо решена да си взема на ревлон тази която съм показала в началото но се разубедих и реших да е тази 4D
    ♥ Forev3r ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си