- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с кожата
Здравейте! ..Обръщам се повече към хората, които са имали този проблем.. По кожата на лицето ми, след като е имало пъпка.. независимо дали съм я бутала или не, от повечето пъпки остават петънца-червенички такива и са много гадни. Намалели са определено, но адски бавно и пак ги има
. Пробвала съм различни продукти, но кожата ми не ги понася..и след известно време спрях. Почиствам си кожата с Розова вода, и рядко се мажа с крем Здраве - само тои ми понася за сега. Наистина искам да ги махна. Знам, че е са от пубертет и т.н, но пъпките ми вече се изчтистиха, обаче петънцата си стоят. Търсих доста за нещо, което да помогне...но повечето хора препоръчват Зинерит, или Скинорен, а те доста исушават кожата и се излющтва. А, моята кожа попринцип е много чувствителна. Та,ако някой знае нещо ефикасно.. да сподели ако може, защото наистина са ми много неприятни.
Благодаря предварително
![]()
До колкото разбрах ти остават петна .. на мен ми помага хумата и лимоновият сок
Здравей.
Някъде бях чела за маска с мая и прясно мляко,която помага именно за такива петна.
Маска с мая и мляко
Маята (25 г) се разтваря със сурово прясно мляко (1 супена лъжица), до получаването на каша. Нанася се на лицето и след 6 минути се измива с отвара от лайка.
Ако нямаш мляко,съм чела че може и само с вода да я разтвориш.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Избелващ крем на Кокона, на мене това ми помогна.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Щом имаш чувствителна кожа по-добре иди на козметик да ти реши проблема. Иначе може да си оставиш белези за цял живот.
На мен също ми помогна.Първоначално написано от billytalent
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Скинорен и зинерит са за по-сериозни проблеми и за пъпки, такаче не ти трябват, а и козметик няма да помогне. Отиди на дерматолог просто и ще ти даде някакъм крем против петната.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
На мен също ми помогна,пробвай, нищо не губиш.Първоначално написано от billytalent
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥