- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ~Фитнес~
Искам да натрупам мас и да си оформя бедрата и дупето, какви упражнения ще ми пропоръчате.., за колелото знам, че е по скоро за прасците ама... Иначе много отслабнах и дупето ми намаля драстично, напрао не мога да си го позная и изглежда плосък... Но и ме е страх ако започна фитнес, да не отслабна още повече![]()
^ ква е тая снимка бе ше ти счупя краката педерасt умрял
Много по-як е от теб, не ставай смешен!Първоначално написано от Muaythaifighter
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на хранилкатаПървоначално написано от Muaythaifighter
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
И мене ме дразни, мн е гнусен, особено с тая пянаПървоначално написано от maksimal
![]()
Много си сериозна.Първоначално написано от ewiow
![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
ПОЛЕКА УЕ INTERNET STREETFIGHTING GOD пред монитораПървоначално написано от Muaythaifighter
аВЕ ти хомосексуалист ли си? да 3ба и те трениралиПървоначално написано от svodnika
![]()
Въй .. Ся си представа една въпросителна как гледа на монитора азис и лъска точката отдолу![]()
Ако боравех с фотошопа щях ви покажа
![]()
![]()
Аве пиклио ти много взе да ме дразниш. Като не си го виждал си мълчиПървоначално написано от slicky
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek