.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Да сбъдна детската му мечта

Имам една идея. Искам да ви питам какво мислите. Приятелят ми принципно е осиновен. Веднъж на скоро си говорихме за Коледите. И той е има тежки и лоши спомени от дома. Хрумна ми една идея и случайно намекнах темата за подаръци. Питах го каква е била детската му мечта и не я е получил. Той ми разказа, че мвого е искал кола и пистолет, като пистолетчето го е получил, но количката не. От там ми хрумна да му купя кола [играчка] и да я гравирам с текст примерно: Обичам те страшно много! И мисля да пусна една картичка в която да пише: Eдна малко закъсняла, но изпълнена коледна мечта. Какво мислите? Мама каза, че трябва много да се трогне. Все пак ще сбъдна детската му мечта. Дано не се расърди нещо. Той го заслужава. Дава ми страшно много любов. В София мога ли да гравирам върху такъв материал. В sky city възможно ли е ? Мерси!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Мани тва с кар тичката. Само обичам те, стига... тва с мечтите... той си знае, кво му напомняш.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    in my house
    звучи много романтично
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Ами незнам. Той ми прави страшно много подаръци и мисля, че това ще го зарадва. А къде да я гравирам ?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ами...доста е тъпо ако трябва да съм откровена. Желанието ти да го зарадваш е мило, но:
    *едва ще му е приятно да си спомня за онова време.
    *едва ли все още смята тази "мечта" за несбъдната. Всяко дете е искало играчки и не всяка играчка, която е поискало е получавало, независимо дали е от дом или не.
    *звучи като ебавка дори. Да ти подарят количка (играчка), гравирана с препратка към време, което едва ли иска да помни. Егати гаврата.

Ако искаш да му направиш сантиментален подарък, варианти има много. Не е нужно да е свързан с подобно минало. Звучи като съжаление.

Е.А МАЙКАТА НА МОМИЧЕТО ... според мен ще му стане мъчно и гадно ,но като цяло стотинката си има 2 страни ... Ще те заобича повече от всякога,особено ако е сантиментален и т.н. По скоро количката нека бъде във форма на ключодържател или на нещо,в което ще вижда по-често от друга страна така може да се забрави с времето за какво е цялата работа и е по-хубаво да е на място ,което по рядко забелязва но като се загледа винаги ще се сеща ...

Някои от коментарите са ми преувеличени.

Представете си, че като малки сте искали някаква играчка и не сте я получили. Вече сте големи и някой ви подарява същата или подобна играчка. Как ще реагирате ? На мен не би ми било нито мъчно, нито гадно, едва ли и да ме навяе на някви по-сериозни спомени, защото до колко годишни децата си играят с играчки ?? И колко от спомените ни за онова време са на 100% ?

Вярно, че при него е малко по-различно, понеже е бил в дом, ама все пак...

Авторке, ти си го познаваш, ако е много чувствителен и мислиш, че ще го приеме зле, не му го подарявай. Ако мислиш, че ще се зарадва му го подари.

Всъщност, като е говорил по темата (за дома и т.н) как говори ? С мъка, с болка ? Зряло ? Осъзнато, преудоляно ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ами...доста е тъпо ако трябва да съм откровена. Желанието ти да го зарадваш е мило, но:
    *едва ли все още смята тази "мечта" за несбъдната. Всяко дете е искало играчки и не всяка играчка, която е поискало е получавало, независимо дали е от дом или не.
    *звучи като ебавка дори. Да ти подарят количка (играчка), гравирана с препратка към време, което едва ли иска да помни. Егати гаврата.

Ако искаш да му направиш сантиментален подарък, варианти има много. Не е нужно да е свързан с подобно минало. Звучи като съжаление.
    Съгласна съм. Аз бих се натъжила.
    Не, че жестът ти не е мил по свой си начин, но има опасност да не се приеме по начина, по който искаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от fondiu
    количката нека бъде във форма на ключодържател или на нещо,в което ще вижда по-често
    това.
    //няма да коментирам останалите коментари, личи си, че си грижовен и мил човек;

Супер фен Аватара на gabsit000
    мисля,че ще го приеме... направи му го без да намекваш за миналото,което така или иначе не иска да се връща ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

И според мен е по-добре някакъв друг вид "количка" - не играчка, а под друга форма, не сте деца все пак. Успех, иначе звучи много мило.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    *звучи като ебавка дори. Да ти подарят количка (играчка), гравирана с препратка към време, което едва ли иска да помни. Егати гаврата
    И все пак, на нейния въпрос "За какво си мечтал?", той й е отговорил "За кола и пистолет". Не мисля, че е гавра, + това, за него би било чудесно да знае, че въпреки миналото, в което е бил отхвърлен, сега до него има човек, който иска и ще му помогне да си сбъдне мечтите.

Идеята ми харесва.
    Колкото до гравирането - като избереш количката, ще видиш дали има къде да се гравира. Ако не, с някаква боичка или нещо (ще прецениш според ситуацията), можеш да я надпишеш отдолу.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз на моя също му подарих подарък който много е искал като малък, само, че в по-модерен вариант. Много се зарадва .

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Мисля, че от една страна много ще се зарадва, а от друга ще се натъжи и ще му стане мъчно. Не знам, ти си прецени...
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Blab
    количката нека бъде във форма на ключодържател или на нещо,в което ще вижда по-често
    това.
    Smoke Weed Every Day !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    това.
    На мен идеята ми хареса много,чак ме разчуства Дори и това с картичката ми хареса,но и аз смятам че може би е по подходящо да е ключодържател и пак гравиран Успех !
    >>DjBelev<<

Много хубава идея! Аз бих се зарадвала, би ми станало много мило.
    В предишните коментари ти дадоха добри идеи под каква форма може да е количката и да, ако не можеш да намериш място за гравиране, в книжарниците продават боички, флумастри и брокати, които са трайни и лесно можеш да напишеш желаното.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ти го познаваш, ние не... и не можем да преценим що за човек е и как бу приел този подарък ...
    На мен лично ми харесва, но на него може и да му стане гадно за миналото ... Прецени сама реакцията, иначе подаръкът е хубав

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Мисля, че идеята ти е много красива и мила...по принцип избягвам да отговарям в такива теми и да обсъждам такива идеи, но определено си мисля, че приятелят ти ще се зарадва на такъв подарък. Обаче не знам къде би могла да гравираш количката

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

На мен много би ми харесало.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Рискувай,ако те обича ще разбере,че си го направила с най-добри намерения и чувства,а и в голяма част подаръците са важни главно заради хорато,които са ги подарили.

Количка едва ли ще гравираш лесно, но могат да ти сложат някаква пластинка отдолу и там да се гравира. Стои много добре, но на количка не съм го виждала... Иначе идеята е добра, харесва ми. Но и аз смятам, че на картичката не трябва да има препратка към миналото
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Според мен е тъпо..
    Все едно го съжаляваш.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

На мен лично ми харесва много идеята е изклччително оргинална, друг е въпроса как ще го приеме. Може основния подарък да е друг това да е като нещо много значително.

Що просто не го питаш какво иска сега, а не какво е искал преди 20 години? Aз разбирам да е мечтаел да се запознае с майка си и ти да го направиш възможно, ама няква играчка, еби му майката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си