- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- [въз]мущение!
Защо на клавиатурата няма И с ударение, а трябва да пиша Й !
Като безкрайно дребнаво човече в безкрайно добрия смисъл на думата съм безкрайно тъжно от този безкраен факт. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
че защо ти е и с ударение?![]()
Ще използвам думата която ми припомниха
Гъзолизец![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ама сите сте мн смешни
И с ударение - ѝ се пише като натиснеш шифт и ь, буквата до Я
а ако искаш голямо ударено ѝ натискаш капса - Ѝ
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
А тези които използваме фонетичната клавиатура?Първоначално написано от Claymore
а3Първоначално написано от starburst
![]()
Аз така съм си свикнала от 5-ти клас някъдеПървоначално написано от starburst
![]()
![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Мога да пиша всякак, само фонетиката малко ме затруднява. Просто така се научих отначало.Първоначално написано от needle
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Това е българина , направили му фонетиката за улеснение , той го затруднявало.(не само с фонетиката ,ами и с много други работи)
За мен е наказание да пиша с българските копчета.![]()
именно, като се научиш на латинските копчета не ти трябва да се занимаваш с бг буквите
хората са измислили тая фонетика за улеснение все пак
+ това моята няма бг копчета така че и да искам не мога да се уча (не че ще го направя някога де)
Грешен го разбираш. Нали си българин, защо изобщо пишеш на латиница. Не знам защо ви правят някакви неща като фонетиката и после ви обясняват, че не знаем как да се самосъхраняване.Първоначално написано от NightGuardian
-M.B.
защото е много по-лесно (?)
не виждам какъв е проблема като и в двата случая се пише на кирилица
Ако една клавиатура ме определя дали съм Българин.![]()
Не то няма смисъл да си измисляме нови места на буквите само за нас си. Отначало всички сме се научили да пишем на латиница и фонетиката е да се намират българските букви на копчетата на буквите с близко произношение. Много по-лесно е. А пък и който както е свикнал де, но ако тръгнеш в момента да се учиш без да знаеш нито едно от двете фонтеиката по-лесно ще я научиш.Първоначално написано от Claymore
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от NightGuardian
Първоначално написано от BladeDancer
За фонетика натисно "ь"+шифт и става "ѝ"![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Аз си пиша с българските копчета, щото така съм свикнала откакто видях за първи път клавиатура.
Мога да пиша и с другите, ама ми е малко по-трудно, защото забравям къде са ч, ш и т.н.
TheShoah
На клавиатурата ми единствените клавиши по които са останали някакви символи на кирилица са "щ" , "л" и "б".