- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- :) хеей момичета
хей момичета, когато го правихте за първи път как спасихте чаршафите без да ги изцапате с кръв? Как да не изцапам нищо? Малкоо помощ![]()
Тва ли ти е проблема?! Кат не ти се цапа чарфаш ходи в банята![]()
Не честно,толкова ли ти пука да тоя чаршаф.По-добре си купи вениш , като го нацапш,да го изпере!
maDamn
Слагаш един найлон и си тип-топ!
Продават се едни чаршафи за еднократна употреба-удобно е. И не си мисли, че ще ти изтече кръвта, по време на първия път.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
То са няколко капки, които се перат лесно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
При мен пък нямаше кръв по леглото, само по кондома малко.
При мен нямаше кръв. След 1 час обаче в тоалетната потече и се наложи да сложа превръзка. Но не е 1 кофа кръв колкото си мислят всички де![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Може и една кърпа да поставиш под себе си.Начини много.
![]()
same here , ама при всеки е различноПървоначално написано от DragonLady
maDamn
Зависи от човека. При мен не бяха няколко капки ама си се изпра лесно. В пералнята и готово. Друг е въпроса, ако авторката я е страх, че има вероятност майка й например, да разбере.Първоначално написано от SisiStrange
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
При мен пък нямаше никаква .... чак вечерта като се прибрах имах една капка ;д
Колкото до твоя проблем... не е много, ще се изпере.
Както казаха преди мен сложи някаква кърпа. Иначе при мен кръв имаше само по презерватива...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напълно съгласна.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
awerw♥
Аз лично не можах да ги спася. Затова е важно да имаш доверие на момчето, да не ти е неудобно от него и да не ти пречи, ако стане нещо.
Нормално е.
Кръв се пере със СТУДЕНА вода.
Аз бях на гости, но и нищо не се изцапа от мен.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
при вси4ки жени е разли4но, при някои е обилно кървенето при други не. но на въпроса как да спасиш 4ар6афите от кръвта... ами 4укаите се у тях, а не увас.
При мен нямаше кръв,но като се прибрах имах малко кръв.
И да нацапаш чаршафите можеш да ги изпереш не се притеснявай за такива дреболии.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
И при мен беше така.Първоначално написано от dream1707
А кръв се пере като първо сложиш на петното студена вода![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Абе хич не е дреболия,ако се притеснява от техните...най-практично звучи да сложиш хавлия
Твоето момиченце сигурно е танциорка и/или те бъзика че е девствена... Мойта я наебах хуаво и после чак си протече... Сложи си превръзка и сичко беше на 6.До авторката- Изкъпи се и там да те отвори с пръсти... Хем няма да боли хем ще се измие кръвта ( ако има) ако не не искаш да те отваря с пръсти след това като сте по хавлии се оправете.. Нз на колко години си ама не си особено изобретателна...не се обиждай