- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 7 милиарда души
сме в момента.Данните сочат,че на година населението се увеличава с 80 милиона.До 20 години ще ни трябва нова планета защото тази няма да ни побере,сега го казаха по нова телевизия.А хората държат сметка на гейовете защото няма да оставят наследници.Спрете да се ебете бе хетеросексуални,заради вас ще свърши света
![]()
![]()
.
Яко секс![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ще се поизбием и проблемът е решен.
10 атомни бомби на парвилното място...![]()
Не, ебавам се.
Споко,ако стане прекалено пренаселено ще има война
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И аз съм мисли за това, цял живот шси живея ЕЙПървоначално написано от Concussion
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Спокойно е. Има достатъчно начини,чрез които да ни избият.
Дори и в момента, до като се чешеш и се чудиш кво да напишеш, те ни убиват.
Ама те тази година изтрепаха всички терористи.Баба Ванга правилно е предсказала,че водата ще стане по скъпа от златото.Не я приемайте за даденост.
Ти да не агитираш да ставаме хомосексуални като тебе?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Огромни рестрикции за раждаемостта, независимо къде по света.
Не виждам какъв е проблема да имаш 2 деца, с които да продължиш рода и да изпълниш биологичната си функция.
При повече да се налагат ик. санкции и проблемът ще бъде изкоренен.
Respect my authoritah
В Китай можеш да имаш само едно дете, ако искаш повече те глобяват с 10 000 за всяко
sapphire5![]()
Фармацефтичните лаборатории ще предизвикат някоя пандемия, тип Испански грип (ама по-зле). Нали трябва да си продават лекарствата. Ще оцелеят само ромите и хлебарките.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
И снукиПървоначално написано от DogShit
![]()
![]()
![]()
![]()
Много добре казано.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Тоз пък и тойПървоначално написано от macromicro
![]()