.
Затворена тема
Страница 1 от 59 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1454

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4

Хайде всички отслабващи в една тема

Вие избирате как искате да изглеждате ...
    ИЛИ
    А ето какви резултати постигат хората,които имат силна воля:

Втория колаж е на една българска мама,която е спазвала 90 дневната диета ВЕДНЪЖ

Малко полезни линкове:
    90 дневна диета
    90 дневна диета - РЕЦЕПТИ
    Разделно хранене - ТАБЛИЦА
    Тае Бо с Били Бланкс
    Упражненията на Синди Крауфорд
    Pump it up
    Да стопим досадните паласки
    Има ли спасение от целулита?!
    И като цяло този сайт е доста полезен
    Упражнения за стягане на бедрата
    Калкулатор на калории
    Калкулатор за разделно хранене
    Калкулатор за прием калории

Линк към тема №1
    Линк към тема №2
    Линк към тема №3

Хайде честито за новата темичка,с пожелание за много минуси
    Ако някой има предложения за промяна на началната страничка (първия пост) нека казва Спретнах я набързо и най-вероятно не е перфектно,но ще я поправя ако се налага

__________________________________________________ ___

А сега и неприятната част ... Следващите редове са в памет на едно прекрасно момиче,което ни напусна прекалено рано ...

Едно хубаво, лъчезарно и силно момиче напусна несправедливия ни свят...Милена (sh0c0ladch3ee) беше двигателя на тази тема, но и нещо много повече - позитивизма и волята, които бликаха от постовете и движеха и нашата мотивация. Тя ни подкрепяше, успокояваше, помагаше, споделяше..Ние ще я помним, нали? Ще помним това слънчево момиче с добро.. Младото и сърчице издъхна твърде рано..Не трябваше..но нека за пореден път си вземем поука от случилото се и не забравяме ентусиазма, който тя имаше и милите думи, с които се обръщаше към всяка от вас. Почивай в мир, мила Милена...Благодарим ти!

Неизгасващо Слънце-Милена
    "Животът е крътък"-така са ни казвали всички,а и ние сме го чели и виждали.Кой би предположил че за едно 17-годишно момиче животът може да е толкова кратък?Надали някой от четящите това.Аз не познавах Милена.И не,не мога да се нарека нейна приятелка.Не си пишех с нея,и колкото и смешно да звучи й нямах скайпът.Не,но въпреки това с нея сме се засичали в общата тема за всички момичета.Един път даже я посъветвах за диета.Да,всичко звучи толкова мимолетно,крехко.Неподходя щи думи за нея.От всичко,което пишеше човек може да разбере каква е същността на Милена.Тя бе онова изгряващо Слънце,готово да те заслепи ако й позволиш.Да те облее с приятна светлина-топла,нежна,позитивна.Тя бе всичко това,а може би и повече,знам ли?Милена не може да се опише с думи.Тя усещаше хората и ги подкрепяше в начинанията им.Не се сърдеше,нито завиждаше,най-малкото пък да мрази.Като че ли тези качества й бяха непознати,неприсъщи.В едно съм убедена-ако човек й бе дал шанс да си поговорят,пък било и без думи-само да се гледат в очите съм сигурна че щяха да станат добри приятели.Е,аз пропуснах този шанс.Пропуснах да опозная Милена,както и много други съфорумниц също.Но може би в това се крие разковничето.Да не познаваш някого,но само чрез написаното от него да вникнеш в света му.Да разгърнеш цели шарки от моменти и преживявания,хубави и тъжни моменти обханали 17-годишният живот на Милена.Да,тя е живяла толкова малко,дори не е започнала истнският живот.Затова,ние като съфорумници,но главно като хора трябва да я запомним.Да почетем паметта й,като отделим частичка от сърцето си и я запомним.Не защото така трябва,не защото е неписан закон,а защото това се прави когато обичаш някого.Защото като човешки същества,ние трябва да се обичаме и ценим един друг.Да го направим за Милена.Защото тя беше и е обичана и почитана.Защото Слънцето не може да се забрави-то гори и доставя светлина,дори когато ти не го виждаш."Животът е крътък"-така са ни казвали всички...но аз ще кажа на всички-Не,животът остава вечен за хората,които обичаме,но са се споминали.Почивай в мир,скъпа Милена!Аз няма да те забравя.
    Петя

Можеш да проливаш сълзи,че си е отишла,
    Или можеш да се усмихнеш защото я е имало.
    Можеш да затвориш очи и да се молиш да се върне,
    Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставила.
    Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да я видиш,
    Или можеш да бъдеш препълнен от любовта,която изпитваш.
    Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
    Или можеш да бъдеш щастлив за утрото,заради вчера.
    Можеш само да помниш,че си е отишла,
    Или да почиташ паметта й и да я оставиш да продължи да живее в теб.
    Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
    Да бъдеш празен и да обърнеш гръб на всичко...
    Или можеш да правиш каквото тя би искала,
    Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред.

В памет на Милена Б.
    От alehole
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на alehole
    Ем честита нова тема. Много минуси на всички . И нека се подкрепяме както преди
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    И аз пожелавам много минуси на всички и по-малко математика - все пак е лято,ваканцията още не е свършила ... (нищо,че моята свършва след няколко дни и айде пак на лекции )

Аз отивам да покарам малко колело

Мацки, вчера тренирах за първи път Pump It Up, направих цялата серия, както е от видеото без спиране 1:1, а вечерта направих разходка от 6км. и сега като се събудих са ми схванти дупето, бедрата и прасците.
    Какво ще ме посъветвате, да почина ли днес или да се натоваря просто по - малко? Възможно ли е от съвсем лека тренировка тази схванатост да мине? Мерси

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Здравейте, съжалявам че не писах, но имахме малко семейни проблеми и за това ми се развали диета, но от утре я почвам пак. Честита нова темичка и много минусчета на всички

Цитирай Първоначално написано от Mistalee
    Мацки, вчера тренирах за първи път Pump It Up, направих цялата серия, както е от видеото без спиране 1:1, а вечерта направих разходка от 6км. и сега като се събудих са ми схванти дупето, бедрата и прасците.
    Какво ще ме посъветвате, да почина ли днес или да се натоваря просто по - малко? Възможно ли е от съвсем лека тренировка тази схванатост да мине? Мерси
    Възможно е, поне при мен така стана. Един ден направих доста по - интензивна тренировка и на следващия ден бях схваната на много места, но същия ден с нашите отидохме да се катерим до едни водопади. Мен ме боляха дупето, бедрата и корема, но след около 10-15 минути катерене не усещах почти никаква схванатост и болка. То даже след се чувствах много по - добре и на следващия ден ми нямаше абсолютно нищо. : ))
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Да ни е честита новата темичка. :P

Град
    Мускулната треска се "лекува" с движение Направи си пак Pump It Up-а и после ще ти поолекне Вярно,в началото ще ти е гадно,но после ще усетиш облекчение.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Вчера почти нищо не съм яла (което е странно за мен ) заради гадния корем Днес сигурно пак ще е така.
    Иначе за вчера:
    З:овесени ядки
    О: пюре и салата
    В: диня
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    linzer мерси че само ти ме подкрепи...
    Между другото виждам,че станахме доста момичета против това с боенето на калории,което ме радва.Т'ва си е няква втълпена мания
    Аз не съм се отказала от диетата,нямам и намерение да се отказам,не зависимо какви глупости ми говори Холи Шит,нито е писал той менюто,нито ми е някакъв,че да го слушам какво ми говори (пише)
    Та ! Днес ми е плодов,надявам се да го мина добре,но довечера заминавам на село и не знам Ще се опитам да се справя,но сама не си вярвам,ще сме много хора,всички ше ядат и пият,пък аз да гриза някоя праскова просто не върви
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Момичета,току що се върнах.Умирам от жега и ми прилоша.Беше грешка да излизам в тая жега ....... сега ям пъпеш,за да се оправя...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Честита нова тема.Пожелавам ви много минуси.

Днес бях на малко по - лека тренировка, понеже съм схваната, сега си седнах и си хапнаш сладичко един дюнер
    Довечера мисля пак да направя разходка 2часа.

Град
    Пловдив
    ^Ти диета ли спазваш или просто така си пишеш тука?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Честита ни темичка сладурани. Вчера и аз поради многобройно проблеми не можах да си изкарам деня нито и днес.. май ми е достатъчно и сега си почвам мой режим но се чудя всеки ден за закуска какво да ям..? плодове ли или някаква зърнена закуска Идейки
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Ох, много трудно устисквам на любимата ми храна. Но просто гледам да не се тъпча.

Мацки, днес тренирах пак много, е не колкото вчера - вчера час и половина, днес около 40мин. без спиране, но не ми мина треската, както казахте. Дано утре вече я няма.

По принцип коремни си правя редовно от 2 месеца, ето снимка, почти не се вижда ефект, но много искам да направя леки плочки. Някоя от вас прави ли коремни?
    http://prikachi.com/images.php?images/113/3740113R.jpg

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    FreshJuice Според мен и по-добре да хапнеш овесени ядки с мляко,фитнес или нещо зърнено Полезни са а и ще се наядеш повече с това, от колкото с плод.

Mistalee От кога го правиш това "режимче" и има ли резултати ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Кати, коремни правя от 2 месеца, а самите упражнения от вчера

Град
    Пловдив
    Тея дни ще си купя този крем против стрии.
    http://beautycosmetic.biz/images/dev...hmarks_big.jpg

Чувала съм доста добри отзиви за него,дори една приятелка го ползваше и остана много доволна.Аз ще го ползвам,като застраховка,че няма да ми се появят стрии по време на отслабване,макар че не е много гаранция,но все пак ще опитам.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Тея дни ще си купя този крем против стрии.
    http://beautycosmetic.biz/images/dev...hmarks_big.jpg

Чувала съм доста добри отзиви за него,дори една приятелка го ползваше и остана много доволна.Аз ще го ползвам,като застраховка,че няма да ми се появят стрии по време на отслабване,макар че не е много гаранция,но все пак ще опитам.

Титинка колко струва този крем и понамаляват ли стриите от него

ПП: Вижте на какво попаднах из интернет

Дано да е стимул за някои от нас
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    Пловдив
    ^Крема е от 5 до 7лв,зависи от къде си и от къде го купуваш.Ами знам,че намаляват от него,и благоприятства да не се появяват нови.

Сега разбирам защо можеш да си позволиш дюнер.Защо ти е изобщо диета на теб?

Голям фен Аватара на eminemfenka
    ден 4
    плодов .

---
    Апф искам да се оплача..за няколко месеца свалих 6 кг и всъщност си бях доста добре..но пак се виждах ДЕБЕЛА . А сега цяло лято обездвижване и прескачане от глад на глад и съм си върнала всичко и отгоре.. направо не се понасям чувствам се отвратително, а много искам да сваля 6 кг.. започнах 90 дневната , малко късно но пък се надявам да устискам няколко месеца и да сваля кг. Не че съм момиче с огромно самочувствие, ами сега след върнатите кг. и старата визия.. просто сичко ми се скапа ..
    ла-ла-ла

Аз си ям зелевата салатка,а в ума ми препускат сладки,сладоледи и др.. Ужасссссссссс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си