- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- РАМПАПАРАМПАПА
Jaeson Brad Lewis кърти мифки бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дано го оставят и тази седмица
въпреки,че най-вероятно утре ще изгонят него...
Нека Стела си върви първо!
Оф, не искам да го гонят.Ще ми държат няк'ва 100-годишна, да ми става звезда и няк'ви безлични, а него ще изгонят, не е честно...
И аз не искам да го гонятПървоначално написано от Concussion
,прекалено е ярък за да си тръгне.Отделно е най големия шоумен там
и е привлекателен :P .
Кой е този?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мхмм, един такъв висок, строен, има божествена осанка.Първоначално написано от macromicro
![]()
И се определя с една дума-БОКЛУК!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
То по-голяма селянка от Стела има ли, става за певица по клубовете, но за звезда... lolПървоначално написано от DaKid
не.
уф толкова фалшиво пее..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Яд ли те е фирчо,завиждаш ли му.Той е това което ти вътрешно си мечтаеш да си :P .Първоначално написано от fear4o
Ама разбира се...Първоначално написано от macromicro
Винаги съм искал да пея, но шанс...
Това му е сценичния псевдоним. А ти що не си се писала със собственото си име, ами DaKid ??? По този начин не се ли отричаш от името си? Можеше да се напишеш и Иванка, Драганка, Петканка, или както там ти е името...Първоначално написано от DaKid
А ти като се правиш на интересна и оригинална, защо не си се написала с името си?Първоначално написано от Concussion
Еми хубаво, тогава Иван, Драган или Петкан... Все тая, просто ми омръзна от хора, които знаят само да дават акъли и да съдят...
Защото не искам? Аз съдя ли кой какъв сценичен псевдоним си е избрал?Първоначално написано от fear4o
Също като теб може би? Госпожичке Самото Съвършенство.Първоначално написано от Concussion
Ти кво скачаш някой като ти е обидил фаворита? Да не би да е свършил света или може би всички трябва да го харесваме само и единствено, за да не те обидим..