.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Thrombocyte

Има ли някой в МУ?

Теми за изпит могат ли да се изготвят от сборка между учебници и помагала от 8-10 клас или трябва да се хвърли и едно око на учебниците за по-горен клас?
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на Ermic
    а нз

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Доколкото помня темите се наизустяваха и една дума не можеше да се променя

Супер фен
    Доктори

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Предполагам, че в МУ има крави...де да знам.

Мега фен
    Град
    <3
    Какъв по-горен клас искаш? 11 и 12 клас не се учи биология. (Поне аз не съм учила :>) Четеш от 8 до 10 + можеш да си купиш някой сборник с тестове. Имаше един зелен много хубав, аз от него учих. Къде ще кандидатстваш, с какво и какъв ти е изпита? (тест предполагам?)
    На моя тест въпросите бяха като за матура... имаше и въпроси за мускулите (които ако не се лъжа се учеха в 8ми клас) и за ДНК и такива ти работи..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

В ПМГ-тата се учи и в по-горните класове, но аз съм в ик. гимназия и миналата година ми беше за последно.
    Разглеждах падналите се теми в МУ София през годините и всички уж са в диапазона 8-10клас, но тъй като бях чул, че за изпит са около 42-50 теми реших и тук да се допитам, та видиш ли някой ми отговори.
    Иначе целта е МУ Пловдив, в краен случай Варна или недай си Боже София.
    Respect my authoritah

Мега фен
    Град
    <3
    Медицина?
    You're crazy
    lolol
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на needle
    Какво му е на МУ София? Иначе има за профилирана подготовка учебници по биология за 11 клас, но там разработените теми не мисля, че влизат в изпита, мисля че медицинските университети си издават учебници за кандидат-студенти.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Медицина?
    You're crazy
    lolol
    Каква Медицина
    Фармация
    Respect my authoritah

Мега фен
    Град
    <3
    ии к'во
    Изпита няма ли да е само тест? Даже ако не ставаше и само с матурата, ако оценката ти е висока...

Защо искаш фармация? Заради парите? (Отговори като "Искам да помагам на хората" не зачитам, но и не вярвам, че е за това де и все пак...)

Всмис, не че нещо... но всичко свързано със здравното образование е скапано. Трябва да си много стабилен психически, за да работиш каквото и да е в тая сфера... Лично в тая специалност, ще се занимаваш по цял ден с пенсионери, които не знаят какво искат и защо го искат...

След т'ва мислиш ли да оставаш в България?
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на needle
    Ако бъде много умен и изкара много 6-ци и стане магия и държавата започне да финансира научната дейност може да отркие философския камък! Фармацията си е един доста адекватен избор, да запише някаква филология и после да си я чука в главата ли?

Искам да уча Фармация, защото е единственото нещо, което се виждам да правя след 15г и да мога да издържам поне от малко семейство.
    Сега наскоро като имам път през Пловдив ще накарам една приятелка, която учи Молекулярна биология да разпита колегите си как стоят нещата в МУ и да ми даде малко полезна информация.
    Медицината е нещо, което също много ме влече, но поради една или друга причина смятам да го пренебрегна.
    Щрудел, ако един ден изляза с успешна диплома по Фармация, то вероятно ще се пробвам да се установя тук, ако ли не - Западна Европа...
    Respect my authoritah

Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Мега фен
    Град
    <3
    Успех ти пожелавам тогава и дано се получат нещата и най-важното - да си доволен от това, което избираш.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Влезеш ли нещо с медицина, край с живота извън книгите имам една приятека дето влезе и я разсипват

Град
    Кофаландия
    ^
    Факт....А и в ПЛД не е интересно...Отивай във Варна човек.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind
    Влезеш ли нещо с медицина, край с живота извън книгите имам една приятека дето влезе и я разсипват
    а аз познавах няколко курволя от пловдив с медицина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си