- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вярно ли е ?
Здравейте! Искам да попитам нещо, което силно ме вълнува. Вредно ли е загряването на корема по време на цикъл. Казаха ми, че може да си създам големи проблеми, като кръвоизливи и тнт. Има ли нещо вярно и трябва ли да се притеснявам? :![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
не тва са пълни глупости
И аз съм чувала, че не е хубаво, не знам обаче точно защо и дали предизвиква такива неща. Мен обаче толкова ме успокоява когато се кисна с гореща вода,че...
На едно място пише 1 на друго, друго.. Не знам вече. За това реших да питам, дали някой знае. И мен ме успокоява, но пък ако е вредно знам ли.![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Не мисля.
Като ме боли корем от цикъла и е мн удобно 5-10 мин да постоя с шише топла вода на корема и това облекчава.Също като се къпя обожавам да се кисна в топлата вода.Трябва да е мн вряла,за да ти причини такива неща.. а човек не би издържал с толкова вряла вода.Споко.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ами не знам... аз знам за кръвоизлив като тичаш или като се натоварваш че може,а това го чувам за първи път.. иначе аз винаги като ме боли много лягам и се завивам и то като се затопли спира да боли.. не знам..до сега не ми се е случвало ''чукам на дърво''
Глупост е това,което написа ти ;хПървоначално написано от karitybieber
Точно затова се казва,че когато ти закъснява може да слагаш топла вода на корема и ти идва.Разширяват се кръвоносните съдове.За кръвоизлив не знам,но може да ти стане по-силен цикъла![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ако ми закъснее си правя понякога горещ душ и ми идва на следващият ден. Освен това,за кръвоизлив не зная, но на мен лично ми действа добре,защото как да кажа "изтичам се" по-бързо.От няколко месеца го правя и вместо за 6 ми свършва за 4 дниКакто и да е , мисля,че при всеки е различно,защото на мен от това болките и теченито ми се успокояват , а на моята най-добра приятелка теченито и продължава 7-8 дни.Така че,доста е субективно
![]()
maDamn
Ще пробвам по метода с изтичането.![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()