- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бял ринит 2
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=436013 - 1
Май разбулих тайната ... Мисля, че имам синузит и понеже ми е крива носната преграда е крива, секрета се събира долу към гърлото и така да се получават храчките ... Има ли някакъв шанс да е такаДругото което си мисля и е по вероятно е да съм алергичен към нещо .. :/
Мне сега четох, нямам нито един от симптомите за синузит ...
Ама пак е някакъв секрет ;x
и аз го имам това, сега прочетох първата тема и се замислих За операция, дори понякога преглъщам трудно, задавям се с храна при това добре сдъвкана, затруднено дишане тук таме, бели секрети в гърлото, взеха ми гърлен секрет, утре ще видим резултатите, забравих да кажа, че като си пръсна алергодил капки за нос всичко минава и дишам през носа като никога
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
ма боже те симптоми търсели
що не идете на лекар?
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!
same here.Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD
Кажи какво са ти казали после ..![]()
zlaSila -.- ходих на лекар, просто лекаря ми каза, че ми нямало нищо. И не знаел как може да ги излекува и трябвало да се вземе проба, обаче все още не съм отишъл. Сега ноември трябва да отида ..
ще ти я вземат пробата за да се разбере какъв е причинителяПървоначално написано от Ashenvale
може да е всякакъв
не чети е нета и насам натам а си слушай лекаря и никой друг
нищо чудно и алергия да е ама нищо не се знае причини бол
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!
аз също имам изкривена носна преграда и особено вечер дишам трудно и понякога хъркам. Имам си едно спрейче за нос в стаята и вечер си пръсквам от него, за да ми изчисти синусите. Спрейчето е безвредно в смисъл не е капки за нос, а съдържа само морска вода. Може да се ползва и от хора с алергичен ринит. Казва се Мукоплант.
Kolkoto poveche, tolkova poveche