- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами ако родителите ми разберат??? ПОМОЩ ;((((( :х
Здравейте, пише момиче на 16 години. Запознах се с едно момче, постепенно започнахме да си пишем и след време излязохме, но не в нашия град , а в съседния , тъй като живеем в малък град и слуховете се носят много бързо. Той е на 20 години, изключително чаровен и харесван. С него ми е наистина много приятно - разговорите, целувките, разбира ме и всичко е перфектно с изключение на едно нещо - той е ПОМАК....... Това го разбрах в последствие. По абсолютно нищо не може да се разбере , че е помак. Изключително умно и интелигентно момче, което е способно да говори на всякакви теми. Сподели ми , че си търси сериозна приятелка, която може да го разбира и обича, и че му е писнало от краткотрайни връзки със секс без чувства.. а аз му вярвам , защото наистина си личи , че много ме харесва и иска да е с мен. Та проблема е там , че ако родителите ми разберат , че излизам с него , ще стане много, много лошо!! Баща ми е националист и не обича турци, цигани , помаци и т.н . Майка ми не знам как ще реагира, но почти съм сигурна , че ще иска да спра всякакви комуникации с него. Всеки ден излизаме тайно , лъжа родителите ми , че съм с приятелки , а всъщност съм с него.. Не искам да ги лъжа, но знам какви ще са последствията. Както казах, живеем в малък град и всичко се знае, няма да мога да крия цял живот и съм наясно с това, но ако им кажа , всичко ще приключи. Колкото повече излизам с него, толкова повече започвам да се привързвам към него.. Какво да правя, моля ви дайте ми някакъв съвет- да кажа ли на наще - с риск да ми забранят да го виждам , или да продължим да се виждаме - пак с риска да разберат , но не от мен ? ;х Моля ви , посъветвайте ме нещо , много ми е трудно ! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!!((
it's not too late.. it's NEVER too late!!