.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Харесвам едно момиче

Знам че най-вероятно ви е писнало от такива теми , ако е така просто не четете.

От известно време харесвам едно момиче от моето училище. Дори още не сме се запознали , просто като я видя и не мога да кажа нищо, един вид като я видя и ми става по хубаво , оправя ми се малко настроението ако ми е кофти например. Със една съученичка са приятелки (така я видях за първи път , тя дойде в стаята ни). Тя учи на долния етаж на училището. Разбрах, че наскоро с приятелят и са се разделили. Пиша тук, защото искам съвет поради простата причина че нямам абсолютно никакъв опит в това.Аз съм на 15 а тя е на 16 ако има значение .
    Nulla

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Иди и я заговори, покани я на среща. Повярвай ми, няма страшно. Няма да те изяде.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Просто имам чувството че нямам шанс ...
    Nulla

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Incineerate
    Ами има само един начин да разбереш дали е така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

и аз
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

deistvai napravo .. pokani momicheto puk kakvoto stane
    Obicham te dnes, utre i zavinagi..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Иди и я заговори, покани я на среща. Повярвай ми, няма страшно. Няма да те изяде.
    Мхм,не знам как без да я познаваш си решил,че нямаш шанс.
    Нищо не ти пречи да опиташ.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Лесно е да се каже .... Просто когато се се опитам да кажа дори здрасти сърцето ми почва да бие по бързо и един вид запецвам ...
    Nulla

Лесно е да се каже .... Просто когато се се опитам да кажа дори здрасти сърцето ми почва да бие по бързо и един вид запецвам ...
    Имаш два варианта, да гледаш как докато прицепваш някой отворко и приказва глупости и тръгва с нея, това да се повтори толкова пъти колкото е нужно за да се осъзнаеш...втория е просто да го осъзнаеш сега, първият е доста по-труден.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Ако наистина си толкова стеснителен, когато става въпрос за това момиче, пробвай следващия път като я видиш да я зяпаш докато тя не те види. После просто й се усмихни леко. И не се спичай така, като събереш смелост просто иди и й кажи здрасти да се запознаете. Ако имате общи приятели още по-добре.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не се дръж като приятел, че като те хване за разтуха и нещата ще се провалят. Бъди последователен. Разсмивай я, когато й е тъжно. Покажи й веселото момчето у теб. Не просто един от многото приятели, на които да разчита в нужда.

Завържи нещо, за което да я заговориш-общи познати, някаква случка...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ем запознаи се бе, кво като е с твоита съученичка заговаряш е нещо първо нея после и вметваш питаи твоита приятелка и готово, пък и да те отреже поне си опитал, може и заради теб да идва в стаята.

П.П. Трябва да сме оптимисти.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами има само един начин да разбереш дали е така.

това ти е грешката,защото ЗНАЕШ че нямало да имаш шанс,е пробвай да видиш няма ли да имаш,просто не бъди с големи очаквания,за да не се разочароваш късмет ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

И аз съм като теб! Само че съм момиче и харесвам едно момче от другия клас Гледаме се понякога и сме на един етаж..

И най - красивите са отхвърляни. Всеки има различен тип и трябва да си избиеш от главата 'нямам шанс'. Колкото и банално да е.. всеки е уникален.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Днес пак дойде в стаята ни , щях да я заговоря но все има някой около нея , и ако се отида имам чувството че ще изглеждам като пълен глупак . Все се оглеждам по коридорите дали няма да мине , но не ....
    Nulla

Не сериозно иди при нея и й кажи поне едно "здрасти, как е", няма от какво да се срамуваш, няма да те изяде, и неразбирам защо си мислиш,че нещата нямали да станат като дори не си се запознал с нея.

Днес имах идеалния шанс ,който бе провален от 2ма идиоти, които се пишат мои приятели ...
    Nulla

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    прав си

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ако не се опиташ да я заговориш, няма как да разбереш дали имаш шанс.
    awerw

пи4 аз имам същия проблем обаче аз сам твърде срамежлив за да отида да говоря с нея плюс това и двамата сме от един град а тои е малък и като нищо всички сте ми се подиграват та ако някаои знае какво да правя плс помогнете

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от vladighpo Виж мнението
    пи4 аз имам същия проблем обаче аз сам твърде срамежлив за да отида да говоря с нея плюс това и двамата сме от един град а тои е малък и като нищо всички сте ми се подиграват та ако някаои знае какво да правя плс помогнете
    Няма за какво да ти се подиграват. Единственият начин е да забравиш за срама си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Няма за какво да ти се подиграват. Единственият начин е да забравиш за срама си.
    не е тва проблема ако бесше сама щях някак си да сабера смелост но (тя пътува с едно друго момиче) ако отида да я заговоря но и да го направя ще се изложа защото незнам какво да и кажа ще зацепа и сам до там

Мега фен Аватара на Chacho
    Това не е излагане. Знаеш ли кога се подиграват? Когато нищо не правиш. Почти всяка жена ще те смята за мижитурко и грешка в живота, ако нямаш смелостта да поемеш риска да се изложиш. Всеки може да играе на сигурно. Заговори я пред другата, по-настоятелно и все пак дружелюбно. Ако направиш нещата като хората, едната ще ти даде номера си, а другата ще й се разтреперят крачетата, че приятелката й е намерила мъжага.

И не ти трябва да репетираш реплики. Подаряваш им присъствието си, подаряваш им и вниманието си, очаквай да са ти благодарни за това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vladighpo Виж мнението
    И защо да ти се подиграват? Напълно нормално е да харесваш момиче и да пробваш да видиш дали ще се получи нещо. Няма защо просто да ти се подиграват. Така, че забрави срама (от него файда няма) и действай смело.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си