Според вас религиозно ли е съвременното българско,младежко общество? Аргументирайте се и защо![]()
Сори, ама тря да уча![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Не е.
Първо - не е "яко".
Второ - родителите в днешно време са твърде заети да обръщат внимание на децата,камо ли да възпитават в тях религиозни ценности.
Трето - специално в България,днешните родители са отгледани в едно комунистическо време.Какви са комунистите?Атеисти.
Четвърто - и попринцип,цялата българска нация сме атеисти.Вярваме в себе си.И ракията.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Дрън, дрън... аз съм кръстена началото на 89та, когато още си беше социализъм в България. Православна християнка съм. Сестра ми също-а е 99ти набор. И се опитваме да изградим в нея, ценностна система, която в действителност доста деца не притежават...Първоначално написано от brutaLxxbunny
Но, това дали си религиозен или не-значение нулево. Защото има много мюсюлмани, които пак са религиозни и си вярват в техните ценности...ама се различават много от нас по манталитет и възпитание.
Не мисля, че дискусията ти ще има положителен резултат.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
^^ Нищо не съм казала,има изключения.Аз самата съм такова.
Но си права,темата ще се превърне в поредната караница,евентуално,докато накрая отидат до това дали трябва да влезем в Фенген или не..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива