.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Дискусия

Дискусия

Според вас религиозно ли е съвременното българско,младежко общество? Аргументирайте се и защо

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Точно това ми се прави.

Сори, ама тря да уча
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не е.
    Първо - не е "яко".
    Второ - родителите в днешно време са твърде заети да обръщат внимание на децата,камо ли да възпитават в тях религиозни ценности.
    Трето - специално в България,днешните родители са отгледани в едно комунистическо време.Какви са комунистите?Атеисти.
    Четвърто - и попринцип,цялата българска нация сме атеисти.Вярваме в себе си.И ракията.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Не е.
    Първо - не е "яко".
    Второ - родителите в днешно време са твърде заети да обръщат внимание на децата,камо ли да възпитават в тях религиозни ценности.
    Трето - специално в България,днешните родители са отгледани в едно комунистическо време.Какви са комунистите?Атеисти.
    Четвърто - и попринцип,цялата българска нация сме атеисти.Вярваме в себе си.И ракията.
    Дрън, дрън... аз съм кръстена началото на 89та, когато още си беше социализъм в България. Православна християнка съм. Сестра ми също-а е 99ти набор. И се опитваме да изградим в нея, ценностна система, която в действителност доста деца не притежават...
    Но, това дали си религиозен или не-значение нулево. Защото има много мюсюлмани, които пак са религиозни и си вярват в техните ценности...ама се различават много от нас по манталитет и възпитание.
    Не мисля, че дискусията ти ще има положителен резултат.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    ^^ Нищо не съм казала,има изключения.Аз самата съм такова.
    Но си права,темата ще се превърне в поредната караница,евентуално,докато накрая отидат до това дали трябва да влезем в Фенген или не..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си