.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Промяна с косата

Здравейте!

Пиша Ви, защото не мога да взема решение. Косата ми е кафява, средно дълга до последните ребра на гръдния кош. Искам някаква промяна, но да си личи, страх ме е да се подстрижа много късо (впрочем косата ми е права и в краищата става на букли), за да не се накъдри много... Не искам да си правя и бретон, понеже не се харесвам. Предложете ми нещо, дайте ми някакви снимки, моля ви!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е хем не искаш да я скъсиш, хем бритон не искаш, пък искаш промяна... Е как да стане? То е коса бе, расте! Може да се боядисаш..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Не, аз съм съгласна да се подстрижa, но не по късо от раменете, пък и промяната не се състои само в дължина..

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна

Иначе няма как да не се накъдри леко при подстригване. Подчертавам - леко.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еми... просто си смени типа прическа, направи някой друг пласт, вземи малко от дължината, филирай я..нещо такова..от къде да знаем ..то ти не знаеш какво искаш, камо ли ние.. Ако ти се занимава, може и цвета да смениш... И така...то друга промяна с косата няма каква

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    еми... просто си смени типа прическа, направи някой друг пласт, вземи малко от дължината, филирай я..нещо такова..от къде да знаем ..то ти не знаеш какво искаш, камо ли ние.. Ако ти се занимава, може и цвета да смениш... И така...то друга промяна с косата няма каква
    И това не е малко. Може да пробваш с лек бртитон на страни ама да е по-дълъг. И според зависи каква е в момента косата ти да се подстрижеш на черта или на пластове. Промени цвета, според мен това си е доста голяяма промяна Не те съветвам да режеш много от дължината. Коса било, растяла... расте ама БАВНО. Сигурно за тва пишат постоянно теми с кво да се мажат да им порасне по-бързо Авторке не знаем как изглеждаш и не можем да ти кажем кое ще ти отива, най-добре отиди при фризьори си и се посъветвай с него

Благодаря Ви, много!
    Ashley ми харесва, но пак е доста къса, наистина
    ще се консултирам и с фризьора... Мисля малко да я скъся, да се направя на стъпала и евентуално лек брeтон настрани, който да е по-дълъг. Това си е доста голяма промяна наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си