.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Извънбрачни деца...

Молете се да ги изкарам тия 90 лева днеска, иначе ще си го изкарам на вас.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ще продаваш извънбрачни деца ? На процент ли си

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    АХАХАХАХА!
    АХАХАХАХАХААХ!

Един съфорумник вчера ми обясняваше как щял да си живее, като цар, ако можеше да си продава децата. (Той има много деца... :/)

Други неща ще продавам, стига евентуалният клиент да ги хареса. Много ми се ще да си изкарам 90 лева, е така от нищото....

Оххх, само да стане към 11 поне... Вълнувам се, толкова пари откога не съм виждала.
    Ако стане фал, вие сте виновни и ще ви банна всичките!

Повече от фен Аватара на needle
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Оххх, само да стане към 11 поне... Вълнувам се, толкова пари откога не съм виждала.
    Ще ни запознаеш ли с бизнеса си?

Цитирай Първоначално написано от needle
    Ще ни запознаеш ли с бизнеса си?
    Казвам се Петър и от 2 години работя, като жиголо. Клиентите ми са предимно активни мъже от афроамерикански произход.

Това наистина е много тъжно, а ивънбрачните деца какво общо имат с бизнеса ти?

Въъй, много нагъл човек. "КомЬентар на цЬената"...Според мен нищо няма да "напазарува" и само ще ме разкарва. В един е срещата. :/

Цитирай Първоначално написано от needle
    Това наистина е много тъжно, а ивънбрачните деца какво общо имат с бизнеса ти?
    Вие сте извънбрачните деца, просто е грубо да ви наричам копелета..

/Аре, с'я не съм за 10 лева, където са 80, там са и 90...

Аре, с'я и да не стане - голям праз.

Не, "копелета" е по-добре защото няма да се питаме, "Кои са тези извънбрачни деца?!"
    И все пак с какво се занимаваш? Не е оферта да си продадеш бъбрека за 80лв. Пример: http://www.mobilebulgaria.com/forum/...6862&cat_id=15

Пожелавам ти успех ! 90 лв са си 90 лв..

П.с. И аз съм имала предложения да си продавам децата в Гърция за по 20 бона Обмислям го като семеен бизнес.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

П.с. И аз съм имала предложения да си продавам децата в Гърция за по 20 бона Обмислям го като семеен бизнес.
    това като се оженим ли?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore

това като се оженим ли?

Да, мило

Какво, искаш да правим извънбрачни деца ли?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

АХАХАХАХА!
    АХАХАХАХАХААХ!

Един съфорумник вчера ми обясняваше как щял да си живее, като цар, ако можеше да си продава децата. (Той има много деца... :/)
    За циганин не ставаш, сине!
    Как ще си продаваш децата, като те ти кихат соц. помощи секи месец?
    Набавяне на адреналин

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LightningMcQueen
    АХАХАХАХА!
    АХАХАХАХАХААХ!

За циганин не ставаш, сине!
    Как ще си продаваш децата, като те ти кихат соц. помощи секи месец?
    Социални помощи при положение, че представиш документи, които доказват, че имаш нужда от въпросните помощи. А да не говорим колко ти донася продажбата на само едно дете извън БГ. Толкова пари дори като умножиш соц. по месеците до 18-тата година няма да видиш, но тая тема няма да я коментирам повече щото е "леко" незаконна.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Леле, обичам ви! Отидох, направих сделката на "Попа", взех си бира, звъннах тук-там -кур...Пих малко до училището на Луиджи с тайната надежда да се засечем да я черпя, колкото душа й иска алкохол по случая, ама няма Луиджи, лоша Луиджи няма уиски и рози за нея... Пих още и гледах книгите на Славейков... Един човек ми бутна бирата, но аз не исках да му казвам "Нищо", както жената в метрото ми каза, когато си отърка гъзЪ в матря'ла, затова просто му се усмихнах. Исках да ходя пеша до нас, ама така ме домързяяяя...И седнах на Гарибалди...Седнах на земята, облегнах се на една колона и докато мислех колко ли хора са пикали там слушах как човекът свири на кларинет и гледах релсите... Качих се на трамвая и някакво циганче, на не повече от 12 ми подсвиркваше и ми викаше "Готии чорапиии!" и така истерично почнах да се хиля и отидох от другата страна на трамвя,з а да спра да се хиля и на следващата спирка се качи контролата и си казах "Ебала съм ви майката, ако ще и милиардерка да съм няма да си купя билет!" и си слезнах... Вървях и исках да се смея и като си видях отражението в хотела до нас и приличах на....Нещо зло и още повече исках да се смея. И разни момченца на по 15-17 ме гледаха и беше много сладко...Не знам защо се чувствам стара.
    Абе, с т'ва исках да ви кажа, че животът е прекрасен и бирата е прекрасна и книгите и да се хилиш на улицата....И си имам кинти и всичко е толкова красиво. Еби му майката няма такава еуфория...А така ми се спи!

Е... понеже аз от вчера съм с 120 лв назад, ся ще ме почерпиш да удавя мъката..

Мега фен Аватара на machoka
    ей кво праат хората за стотарче, смятай..

Цитирай Първоначално написано от machoka
    ей кво праат хората за стотарче, смятай..
    Ахахахаха! И какво съм "напра'аила"?

Мега фен Аватара на machoka
    Напила си се и си в бЕсната еуфория... а ако някой ти предложи 4x толкова кво ше напраиш

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Напила си се и си в бЕсната еуфория... а ако някой ти предложи 4x толкова кво ше напраиш
    Еуфорията няма връзка с алкохола, нито с парите. Имам си съвсем други причини далеч по-прекрасни от алкохола и парите. Мислиш много повърхностно.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    И ти ли ще си продаваш покъщнината

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind
    И ти ли ще си продаваш покъщнината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си