- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете преживяват раздялата по-тежко от жените...
Съгласни ли сте?И наистина колко време им е нужно да го направят?И като цяло всичко след раздялата,как се чувстват,мислят и т.н. искам да разбера,предимно към момчетата е въпросът,за да видя някак си гледната им точка,дали има нещо общо с преодоляването като при нас жените...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не зависи дали си момче/мъж или момиче/жена...зависи си от човека,колко е обичал,дали е било всичко истинско или не.Колко е давал за и в тази връзка и колко е държал на партньора/-ката си...
това е....
Зависи от човека, зависи и от самата връзка...няма някаква формула, по която да се случват нещата..
Зависи колко сериозни са били нещата. Аз попринцип приемам раздялата тежко,но не го показвам а задържам всичко в себе си.
novasum![]()
nirvana13![]()
АЗ пък винаги съм си МИСЛИЛА, че момчетата го преживяват по.. така .. т.е. по-лесно. Не знам. Най-вероятно си мисля така, защото не съм попадала на хора, които са много чувствителни.
Всеки е човек и всеки го преживява по някакъв начин. Дали го показва пред всички, или го крие в себе си!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не съм съгласен , но изпитваме по-голяма болка от предателството.
Преглъщаме болката много по-лесно. Ставаме и продължаваме.![]()
За себе си не мога да кажа, че преживявам разделите леко. То си е и до характера на човека и сериозността на връзката.
Единствено първата ми любов аз я преживях по - тежко, отколкото тя мене.Иначе с всички останали съм все на място и не го раздавам много много тъжната![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да, а жените са ку*ви, ламтящи за пари, мъжете не плачат никога и всички блондинки са секси, нали?
КАК не ви омръзна с тия общи знаменатели?!
Зависи от човека, зависи от ТВОЕТО възприятие за тежко (това, че един човек не се тръшка и - представи си - успява да спи, далеч не значи, че не преживява раздяла тежко), зависи от сериозността на връзката и още един куп странични фактори.
Първоначално написано от PinkPan7her
не слагам никой под общ знаменател,просто искам да разбера виждането на един мъж-как той преживява една раздяла,лесно е да кажеш,то си е до човек,искам лично мнение ...
![]()
Според мен да.
Ние жените си се нареваваме и продължаваме,най-често намирайки утеха в друг мъжки индивид.Мъжете пък не си го изкарват с рев и дста по-трудно го преживяват,дори и на пръв поглед да не личи.
Зависи от човека и от самата връзка...
awerw♥
"It’s infuriating! Women sit around obsessing about what went wrong over and over again and men just say “alrighty. ” and they move on!"
— Charlotte York
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
и аз така..Първоначално написано от nepowtorima
theo <333
Тези неща изобщо не зависят от пола. Всичко си зависи от характера на даден човек, но като цяло си мисля че жените взимат съвсем лек превес в любовните драми. Но може и да се бъркам тъй като повече общувам с жени отколкото с мъже пък и мъжете често го прикриват заради схващането че сме по-силният пол.![]()
Абе както обичам да казвам мъжете и жените не се различаваме особено много. Нищо че някои мислят другите за нещо толкова различно от техният пол.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Според мен е така, защото момчетата се привързват по-трудно и обикват по-трудно, но обичта им е по-силна... само така си обясняват горе написаното... НО ИНАЧЕ зависи от човека
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Момчетата се привързват по-трудно??? Значи ли това че аз съм момиче, но още не съм разбрал?Първоначално написано от magita
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Няма ли да разберете най-накрая , че не е до мъж и жена , а до човек , бахти тъпото раздление.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Полът няма значение. Зависи от характера на човека и от самата връзка. Бившият ми приятел,например, десет минути след раздялата ни беше с усмивка до ушите. Преди месец си говорехме каза, че чувствата са си същите просто няма смисъл да го преживява тежко и да се филмира..
И според мен не е до пол. И не е до това, което се вижда отстрани. Понякога си мислим, че на някой му е много леко, защото се старае да не го показва. Най-тежката си раздяла я преживях с усмивка и се държах най-нормално. Спях си, ядях си, не мрънках нон стоп на приятелки, но отвътре всичко ми беше черно и въобще не бях на себе си дълго време. Точно тези, които реват с все сила и "зарязват" всичко ми изглеждат някак неискрени. Все едно по-скоро се надяват на внимание.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно!
Винаги ми е било интересно - не била спала една седмица (да бе, добре, нищо, че рекордът на Гинес е толкова), не ядяла, не говорила... дрънци!
Аз спя като пън винаги (ако ще преди това да съм се скъсала от рев) и съм гладна през 90% от времето. Това значи ли, че съм безчувствена?
...
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от PinkPan7her
да ама примерно някой хора,като МЕН означава ли,че когато ми се случи нещо такова се скъсвам от реване,за апетита по-скоро се увеличава от самия яд който съм насъбрала,искам наистина да има на кой да споделя,и наистина ми е крив света,но това не означава че искам внимание или търся някакво състрадание,всеки различно преодолява тия неща... просто ми беше интересно как мъжете приемат тия неща,защото женската гледна точка ми е ясна,но не мога да вникна в мъжкия мозък,явно аз не съм си задала вярно въпроса,като всички почнаха да квалифицират темата...
![]()
Първоначално написано от SheDevil
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз пък като цяло съм останала с впечатлението, че мъжете се справят много по-бързо с тия неща от нас. То наистина си е индивидуално и си зависи от конкретния човек - разбира се, че има и такива, които го преживяват тежко и са по-чувствителни и емоционални и от жените... но като цяло ми е направило впечатление, че да, може и да страдат, да им е гадно, но някак бързо се окопитват, взимат се в ръце и продължават напред. Докато при нас филма е съвсем друг.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!