- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- гаден проблем-потене :@
охх хора... нещо много се изпотявам под мишниците..особедно когато съм на училище или излизам на вън. Много е гадно и винаги трябва да се съобразявам какви блузи обличам... гледам да са от някакви такива материи дет не си личи че съм изпотена... иначе ми се получават гадни потни петна и не мога да облека една свястна тениска ... копувах си дезодоранти против испотяване ама не деистват... незнам от притеснение ли е,,, някакъв проблем ли е,, да ходя ли на лекар.. ? моля ви помогнете ми че така ми е мн гадно и много ме е срам
![]()
![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
това е от побертата на всеки се случва и аз съм така спокойно нормално и знам че е гадно ще трябва да свикнеш датс лайф
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Човешко е да се потиш, вярно малко е неприятно, но чак пък срамно.Всеки се поти.Разбира се някой повече, друг по-малко.Аз също се потя и някой път се появяват петна, но като цяло ми е през *** дали някой ще види или не.Вероятно ти е ясно вече, че е от пубертета и от притеснение главно.За съжаление няма как да рехабилитираш организма си.Дори и да си казваш и да си мислиш, че не се притесняваш и няма да се притесняваш всъщност е съвсем обратното!Можеш да намалиш потенето, като не мислиш постоянно за това и се забавляваш.Тук психическата нагласа явно има най-голямо значение.И все пак пробвай с Одорекс Део спрей.Помага малко, за останалото трябва да си помогнеш ти.
take care V
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
oh.... otvratitelno e no se pak vi blagodarq mnogooo![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
и аз имам абсолютно същият проблем мога да ти помогна да предотвратиш това в някакви граници мисля че ще ти е доста от полза.Започни да спортуваш примерно тичай след това ще се чувстваш много по добре и няма да се изпотяваш мога да ти предложа един германски лосион който ще ти помогне да ти свие малко порите.
ПОЛ§ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от gotinataAa
ползвай odorex deo или Balea deo kristall - гаранцията за ефикасност клони кум 100 %
И аз съм била точно като теб(като по-малка)Много се изпотявах подмишниците беше ме срам и имаше и петна.. ,но започнах да използвам роолоните на гарниер - garnier mineral 48 часа и съм мнооого доволна! слагам си сутринта(например) и до вечертаа нито лоша миризма ,нито петна на блузката, нито нищо!! усещам само свежия мирис на роолона!! те са няколко видове, аз използвам този със зелената лентичка http://www.google.com/imgres?q=garni...--ojjCQ&zoom=1 както и този със синята (invisiclear) има и други видове ест ! но тези 2та според мен са най-хубавипробвай ако искаш
благодаря ви на всичкии!!!! :*:*:* а.. инъче съм момиче на 13
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3