Цитирай Първоначално написано от desssy
Не знам какво изпадате в тия "потреси". Всеизвестен факт е, че всеки божи антибиотик, особено широкоспекърните които са за "кръс`, пръс`и за "задни части"" имат много странични реакции. Всичко си има цена, както се казва. Има специални антибиотици, които са само за едно нещо, обаче повечето лекари, не обичат да си вършат работата кадърно и докрай и затова не правят изследвания, ами ти изписват антибиотик, които да те оправи, каквото и ще да ти е. Пример: антибиотик за корем - ама дали са черва, дали са дробове, дали е пикочен мехур, далак...няма никакво значение, пий там и чети листовката (голяма работа), ако се натровиш също голяма работа... даже още по-добре, пак при тях ще отидеш. Освен това всички антибиотици убиват естествената микрофлора на организма. Убиват инфекцията, обаче и всичко останало. За това най-добре е антибиотика да се пие успоредно с витамини и нещо против гъбички. Я ми кажете сега на колко от вас са ви го спестявали това, особено частта за гъбичките? ... Некадърна история. Един доктор ми каза едно време така: "като виждаш, че дадения доктор не ти върши работа - помогни си сама" и ми обясни всички стъпки и изследвания за моя случай, как да си избирам антибиотик, предпазни мерки, билкови препарати и т.н. и де факто оплакванията ми чувствително се разредиха. Жалко, че плащаме здравни осигуровки, че да става всеки от нас лекар сам на себе си... Пак се радвам, че поне не съм с някоя тежка болест.
Кой лекар те е ухапал?