- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво иска тоййй ?
Здравейте!Отдавна сме приятели с едно момче,една вечер се събрахме на купонче в тях,пихме ( не се напихме ) и той ме целуна ( целувахме се цяла нощ ).На сутринта си хвърляхме погледи,но нищо усобенно.След тая вечер се виждахме рядко 1 или 2 пъти ( не насаме ),но той се държа всеедно нищо не е станало ( аз също ).На следващото събиране той пак ме целуна ( целувахме се и заспахме ).След тая нощ той почти не ми говори и имам чувството,че ме отбягва.Защо?[
Прави се на недостъпен. Чака да му пуснеш.. тогава ептен ще те зае*е..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
попринцип го познавам все пак ми е или поне ми беше приятел ( много е добричък ),но може и да сам се заблуждавала
това задълбочаване във вашите взаимоотношения могат само да го отдалечат от теб,защо не проведеш разговор с него,да видиш какво иска да каже с тези негови действия,може да го е срам да ти признае..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
А ти искаш ли нещо повече да се случи м/у вас ?
Защо не поговориш с него..и не го питаш същото? Разберете се![]()
А ти искаш ли нещо повече да се случи м/у вас ?
- да искам
Точно за това попитах според вас защо го прави това той,за да знам има ли смисъл да говоря с него за нещо по-сериозно
защото явно те харесва по дяволите! говори с него..![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Кажи му, че искаш да сте повече от приятели, че искаш да сте заедно като двойкаТея усти не са ви само за целуване, а и за говорене
![]()
А някой друг ще може ли да каже мнението си ?
Прави се и ти на недостъпна, много ме нервят такива. Ако първо ти говвориш с него ще му повдигнеш егото, бъди инат, ако означаваш нещо за него (в което се съмнявам), той пръв ще действа.Ако ли пък не бий му шута.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Всъщност, момчето не те харесва.не иска да имате нищо повече от приятелство.Факта, че те е целувал, пийнал на купонче, означава само, че е искал да си направи вечерта по-интересна и е нямало с кой друг да го направи, затова е избрал теб.Съжалявам, мацка, с тоя няма да ви бъде.
И аз така мисля , напоследък това е честа практика , но все пак щом го харесваш , поговори с него , може да погледне с други очи на тебПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
One moment I have you the next you are gone
Rehearsed steps on an empty stage
That boy's got my heart in a silver cage
Why can't you want me like the other boys do?
They stare at me while I crave you.
направо NEXT честно казано до колкото познавам себе си хич не ходи да говориш с него ами си търси друг ...
1. На колко си години?
2. Знаеш ли нещо за това момче? Но не от приятелки или други некадърни източници, а от собствен опит.
3. Няма начин да ти предскажем какво цели той с държанието си! Може да те харесва, може да не те харесва, може да не иска задълбочена връзка, може да е срамежлив, може прави купон, само за да те види, може да го е срам да извика само теб и тн и тн.
Според мен, ще е най-хубаво да излезете само двамата на среща и от там квото сабя покаже. А да, и не казвай идиотски фрази от сорта на "Искам да сме повече от приятели" , "Аре да станем гаджета".
4. Изумен съм от олигофренията и идиотизма на повечето коментирали преди мен. Вие явно не можете да бъдете прями и честни хора. Опитвате се да четете останалите, защото си мислите, че и те водят някакав театър и носят маски като самите вас, мишки долни.
5. Не слушай останалите, вземи си решението сама.
Нагаждай се според ситуацията... Аз съм в ГОРЕ ДОЛУ същата ситуация, ама въобще нямам никво намерение да говоря, просто се държа така, както той се държи. Той ако наистина ме иска, ще направи нещо, а той явно не знае какво иска. За тва не му обръщам внимание и нямам намерение да му тичам подир гъза и както казаха преди мен, да му вдигам самочувствието. Не знам за теб, аз предпочитам момчето да ме избере, вместо да ги избирам аз. През това време наблюдавам, анализирам и преценявам доколко си струва, за да може като дойде момента, да съм сигурна наистина ли искам да съм с такъв човек. В моя случай, засега доколкото виждам, няма смисъл, за тва и нищо не правя.
А сега разгледай твоя случай.
Едит: забравих, забрави за това, което ИСКАШ и кво ЧУВСТВАШ, а МИСЛИ.
Може да иска да те има за резерва. Нищо не пречи от време навреме да се поплясквате.
Защото сте били под въздействието на алкохола, това нищо не е.....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???