- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден
Е аз исках неква подобна игра...
Еми тогава ти остава шишето, ако точно целувки искаш ..Първоначално написано от Loken
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ееее ти ко ме изкара че празнувам за да се целувам.... :Д
Просто искам щот е интересно.
А каква музика да пусна щото аз мисля да мина с радио fresh на компа
![]()
Само Джъстин Бийбър и Сашка Васева в компания.Може и Сашо Роман.Особено ако са металисти.
Не забравяй Веско маринов
На неговото темпо трудно ще издържите,ще трябва много да се поизпотите.
Някъде по - нагоре беше написал, че ще имало момичета, които били хубави и би искал първата ти целувка да бъде с някоя от тях и затова си търсел подобни на шишето игри, затова ти казах, че явно ти остава точно добре познатото "шише"Първоначално написано от Loken
Преразказвам по памет, може и да не е написано точно по същия начин ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Е да имах предвид че ще е хубаво, но идеята ми е да има 'Фън''.Пък аз ако ми е толкова на зор няма да правя
партита да правя заради 2 мляскания.....
![]()
Направи различни сандвичи - с месо, без месо, с различни зеленчуци. По-добре да са практични, мънички, по 1-2 хапки. Не оставяй децата да се разкарват с комати хляб, така освен всичко друго, се цапа. Можеш да вземеш клечки за зъби и да подредиш хапките така. Получава се ефектно. И приготви МНОГО храна, това винаги прави добро впечатление.![]()
За игрите - Истина или предизвикателство е класика. Шише също става, само не се оливайте.Ако купиш достатъчно бира, може да играете и Биър понг - http://btourism.com/read_hobi.php?id=3 . Седем минути в рая също е окей, пуснете си музика, такива неща.
авторе, на 14 като цяло сте много объркани същества
така че предполагам че колкото и да не ти иска да го признаеш, освен рождения ден и отпразнуването му, другата ти цел е да се понатискаш с някоя от мацките там, което няма да е трудно, да я дръпнеш в другата стая и да действаш..
тука бири, шишета, глупости..не се опитвай да ни заблудиш.
ама вече за другия въпрос, разделите са секс или за тебе най-добре любов..
може да сме го споменали ама не помня:монополи, скрабъл, карти и разни такива игри, също са опция : )
Щом можеш да изриташ вашите пак добре.Накарай ги(преди да си 'фанат пътя) да направят сандвичи,да накупят неща за пиене(сокчета,коли),пуканки и обичайните неща и когато си тръгнат отиваш за бира.Като дойдат вече гостите им даваш свободата да правят щури работи.После можете да играете на шише,туистър,от онези кутийки със зарчета,карти и такива работи,пускаш музика от компа,може и някой филм да се лигавите,игри в интернет.А след като ще има и от двата пола се отварят много възможности - ти например казваш,че е възможно да се целуваш,следователно да играете игри със ултиматоми за целувка,събличане и подобни.Много зависи и от компанията,но като се разлигавите става фън![]()
![]()
изтеглете си и някой страшен филм![]()
Същества :ДДПървоначално написано от bloodyF
да а тва с бир понга как ще го играя като нямам маса
Р.С Мислил ли си да станеш психолог? :Д
Да предвидил съм уединиту и пиенету а 7 дни в рая неможем да играем щото както прочете по горе малки стаи нямаПървоначално написано от DarkVampireAngel
а Tуистър какво е ?
Абе ако изтегля страшен филм ще зема да се изплаша и аз къвто съм стреснат
![]()
![]()
да извинявайоткъде да знам напиши си в подписа :Д
А откоде мога да го купя тоя тъистър и за колко пари горе долу в кауфланд лидл била има ли?
джъмбо
метро
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.2276
ама е скъпичка , около 40
п.п. bloodyF, F идва от Female=Женска![]()
Е то това е оригиналното няма ли някво пиратско за 15-20 лева
А няма ли да е по добре да поръчам пици щото по леcно..
даПървоначално написано от Loken
и така става ама и още нещо приготви
,както казаха по-горе-ядки,чипс....
![]()
Ами пиците преди партито ли да ги поръчам или като дойдат гостите те да си поръчват каквото искат?
Като дойдат гостите според мен иначе ще са студени.Първоначално написано от Loken
![]()