- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден
Скоро ще ставам на 14 обаче не мога да реша как да го отпразнувам.Досега или е било у нас или в заведение, но проблема беше там че нашите организираха сичко и ако сега стане така 1 бира няма да може да изпием.Аз не живея в голям град и няма кой знае какви възможности.Представям си го в няква къща дето няма никoй само мен и гостите.Друго ми хрумна да разкарам наще и те няма да имат против ама все пак ддз.Кажете идеи.
Брех, бира.![]()
Ми ако са съгласни ваще, да ви оставят компанийката у вас, пък вие да се забавлявате... мисля, че е най-добре.
Ем да ама кво да подготвя
Е добре де освен бира
![]()
Сандвичи, кола, пуканки, чипс, ядки, някакви сладки, поне 2 вида сок.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
А с кво да ги занимавам мен най-ме е cтрах да не каже някои скучно ми е или аз шси ходя щото ми е тъпо...
Леки наркотици, твърд алкохол и на всеки ше му е забавно![]()
И ще имаПървоначално написано от sashko705
Градил Илия килияяя....
ае кажете сериозно
разкарваш вашите,купуваш там каквото искаш и се събирате у вас
няма как да ви е скучно просто..пускате си музика и се забавлявате
Наще ще ме разберат и ще се разкарат ама да не стане идват сички се се чудим кво да праим.Мен ми хрумна идеята с шишето ама нз![]()
![]()
Колко момичета и колко момчета ще бъдете?
Напий се преди рождения ден. На всички ще им е забавно, а на сутринта ще помолиш някой да ти каже какво е станало.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Еми предполагам 2-3 момичете 2-3 момчета не знам ще видим ама поне 2 момичета ще има 100 на 100( да се надявамеПървоначално написано от DesireToFire
)
Ако сте си близки по между си (т.е не е като да е единия да го познаваш от тренировки, друг от училище и прочие), т.е всички се познават мисля, че няма да имаш никакъв повод за притеснение, все ще се завърже разговор, нещо.. Ако толкова не намерите какво да правите, пробвайте "Никога не съм".
Ами сички се познават без 1 които не познава 1на :Д
Не знам да не кажат тоя па 1 перверзник :Д щото аз момичетата които които ще поканя страшно много ме кефят и ще ми е много приятно първата ми целувка да е с 1 от тях![]()
всъщност на 21 съм станала и тая игра още е забавна...просто я играем с пиене и е оферта за по-тегави моменти, или пък съвсем разлигавениПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
UP Кажете занимания някакви
първо ако са възпитани и културни НЯМА да си тръгнат и да кажат ''тъпо ми е, ае чао''
второ кажи на вашите че искаш тоя път да си си сам/а у вас..
трето взимате там чипс, пуканки, малки сандвичи, торта, хапки, сладки, ядки, вода, сок и ако вашите няма да знаят за бирата взимаш там 10 бири сам/а и ги слагаш във фризера преди да излязат..после да си вземеш и да изхвърлиш бутилките де..
иначе с какво да се занимавате?! музика пускаш и си денсите, говорите си, щом ще има и от двата пола, шише, 7 минути в рая, монополи, скрабъл..
аз съм на 16 ама като се съберем с приятели на такива работи си играем![]()
ии общо взето chill out-вате и се кефите на живота..
айде приятно
Какво по дяволите е 7 минути в рая
![]()
И да възпитани са не са лигавета некви
а бирата аз мисля да я зема 15 мин преди партито ама нз
Еее у нас няма такива екстри като килери най-малката стая е 4 на 5![]()
а сандвичите кви да са?