- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден
Първоначално написано от Loken
Не казвам съвсем да вземете да се "уединявате",но е идея,ако тръгнат нещаща към тази посока.Иначе има много неща за правене.
А туистъра е това http://www.ibelieveinadv.com/commons...st_twister.jpg
- не мога да ти го обясня,ама се надявам ме разбраможе да се купи от книжарниците или големите супермаркети,като Кауфланд
![]()
Първоначално написано от DesireToFire
![]()
![]()
![]()
Ми моя 14ти РД беше най-обикновен. Бира, мента, спрайтове, фанти, коли солетки, пуканки, салати някви и тва бешепосле имаше и пържоли, дето се нарязаха на хапки и пак се изядоха..
Значи пихме и хапнахме салатите, цигари а у, после пуснахме музика танци а у, след тва снимки, после почивка за цигара и чашка и после пак музика и т.н.
у вас, без ваште с бира, кола ... ( газирани напитки ), сандвичи, чипс, пуканки ..![]()
I understand. I just don`t care !:P
Ние не пушим обаче почнах да се чудя дали да има бира щото ддз в ново училuще и повечето гости и гостенки са нови че се чудя да не ме помислят за няккъв алкохолик и момиченцата най-вече да им направя впечатление на купонджия, а не на пияница някваПървоначално написано от sToyAncHo
![]()
Е ти пък за едната бира.. Няма да им предлагаш абсент все пак :Д Но както си решиш де, не пречи и без.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
бира вземиза наздраве все пак
може и шампанско и го дай на някой щурак да го отвори
и пиротехника също
![]()
А колко бира да зема за 8 човека аз повече от 300 милилитра няма да изпия пък момичетата кво остава.....
Хубаво е да знаеш кой колко пиеПървоначално написано от Loken
Иначе в случай, че ти пиеш средното ко-во, 1 шишенце 2,5 л ще е достатъчно за консумация(8х300). Но все пак е добре да се подсигуриш с резерв(за да има да разлееш на всеки, както е етикета
). Примерно вземи 2 големи шишета и ако не достигне, да идеш до магазин за 3о. Ако остане, баща ти може да го изпие примерно
![]()
Да... бащата не тряа да разбира
![]()
В такъв случай действаш гъвкаво- според ситуацията. Май ще е най-добре наистина да идеш за бира на 2 ходенета до магазина, или някой приятел да купи вместо теб и т.н.. - вариантите са много, зависи кой е най-удобен в конкретния случай. Но ако считаш, че ще се затрудниш много+проблеми с вашите- не рискувай и не се занимавай с всичко това. Изобщо хубаво ако си решил да вземеш като за начало да има бира на всеки в чашатаПървоначално написано от Loken
От там насетне(или преди това) просто действаш както намериш за добре
![]()
Хах, аз също ще ставам на 14 след седмица... И мислех освен горните неща да танцуваме и да играем на Убиец, много радва тази игричка![]()
И освен ако не са някви срамежливи, няма начин да ви е скучно.
П.П. Обаче ние ще сме повече хора - 4-5 момчета и 7-8 момичета.... И се страхувам че ще ни е тясно в нас![]()
![]()
![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Аз на 20сти ставам :P
Супер беше и без бира се мина ама беше супер)
Не е стара темата посто аз планирах от рано ;D