.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    А да не се олеят

Цитирай Първоначално написано от Loken
    Цитирай Първоначално написано от DarkVampireAngel
    Щом можеш да изриташ вашите пак добре.Накарай ги(преди да си 'фанат пътя) да направят сандвичи,да накупят неща за пиене(сокчета,коли),пуканки и обичайните неща и когато си тръгнат отиваш за бира.Като дойдат вече гостите им даваш свободата да правят щури работи.После можете да играете на шише,туистър,от онези кутийки със зарчета,карти и такива работи,пускаш музика от компа,може и някой филм да се лигавите,игри в интернет.А след като ще има и от двата пола се отварят много възможности - ти например казваш,че е възможно да се целуваш,следователно да играете игри със ултиматоми за целувка,събличане и подобни.Много зависи и от компанията,но като се разлигавите става фън
    Да предвидил съм уединиту и пиенету а 7 дни в рая неможем да играем щото както прочете по горе малки стаи няма

а Tуистър какво е ?

Не казвам съвсем да вземете да се "уединявате",но е идея,ако тръгнат нещаща към тази посока.Иначе има много неща за правене.

А туистъра е това http://www.ibelieveinadv.com/commons...st_twister.jpg
    - не мога да ти го обясня,ама се надявам ме разбра може да се купи от книжарниците или големите супермаркети,като Кауфланд

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Сандвичи, кола, пуканки, чипс, ядки, някакви сладки, поне 2 вида сок.

Ми моя 14ти РД беше най-обикновен. Бира, мента, спрайтове, фанти, коли солетки, пуканки, салати някви и тва беше после имаше и пържоли, дето се нарязаха на хапки и пак се изядоха.. Значи пихме и хапнахме салатите, цигари а у, после пуснахме музика танци а у, след тва снимки, после почивка за цигара и чашка и после пак музика и т.н.

у вас, без ваште с бира, кола ... ( газирани напитки ), сандвичи, чипс, пуканки ..
    I understand. I just don`t care ! :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Сандвичи, кола, пуканки, чипс, ядки, някакви сладки, поне 2 вида сок.

Ми моя 14ти РД беше най-обикновен. Бира, мента, спрайтове, фанти, коли солетки, пуканки, салати някви и тва беше после имаше и пържоли, дето се нарязаха на хапки и пак се изядоха.. Значи пихме и хапнахме салатите, цигари а у, после пуснахме музика танци а у, след тва снимки, после почивка за цигара и чашка и после пак музика и т.н.
    Ние не пушим обаче почнах да се чудя дали да има бира щото ддз в ново училuще и повечето гости и гостенки са нови че се чудя да не ме помислят за няккъв алкохолик и момиченцата най-вече да им направя впечатление на купонджия, а не на пияница няква

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Е ти пък за едната бира.. Няма да им предлагаш абсент все пак :Д Но както си решиш де, не пречи и без.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

бира вземи за наздраве все пак може и шампанско и го дай на някой щурак да го отвори и пиротехника също

Град
    А колко бира да зема за 8 човека аз повече от 300 милилитра няма да изпия пък момичетата кво остава.....

А колко бира да зема за 8 човека аз повече от 300 милилитра няма да изпия пък момичетата кво остава.....
    Хубаво е да знаеш кой колко пие Иначе в случай, че ти пиеш средното ко-во, 1 шишенце 2,5 л ще е достатъчно за консумация(8х300). Но все пак е добре да се подсигуриш с резерв(за да има да разлееш на всеки, както е етикета). Примерно вземи 2 големи шишета и ако не достигне, да идеш до магазин за 3о. Ако остане, баща ти може да го изпие примерно

Град
    Да... бащата не тряа да разбира

Да... бащата не тряа да разбира
    В такъв случай действаш гъвкаво- според ситуацията. Май ще е най-добре наистина да идеш за бира на 2 ходенета до магазина, или някой приятел да купи вместо теб и т.н.. - вариантите са много, зависи кой е най-удобен в конкретния случай. Но ако считаш, че ще се затрудниш много+проблеми с вашите- не рискувай и не се занимавай с всичко това. Изобщо хубаво ако си решил да вземеш като за начало да има бира на всеки в чашата От там насетне(или преди това) просто действаш както намериш за добре

Хах, аз също ще ставам на 14 след седмица... И мислех освен горните неща да танцуваме и да играем на Убиец, много радва тази игричка
    И освен ако не са някви срамежливи, няма начин да ви е скучно.

П.П. Обаче ние ще сме повече хора - 4-5 момчета и 7-8 момичета.... И се страхувам че ще ни е тясно в нас
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Град
    Аз на 20сти ставам :P

Град
    След 1 седмица

Град
    Супер беше и без бира се мина ама беше супер )

Каква е тази игра убиец :Д ?

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Егати старата тема.

Град
    Не е стара темата посто аз планирах от рано ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове