Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
Това мнение от Музика и ТВ ,важната тема за филмите на ужасите.

Цитирай Първоначално написано от shaunaa
Почти всички НОВИ американски ужаси са БОЗА !! ЗАтова ти предлагам един азитски - Shutter има сцени които могат да ти изкрат ангелите.
Някой беше предложил и Писък - този филм единственот страшно в него е музиката която те плаши и тъмнината ДАже повечето му моменти са доста забавни Ако искаш да разпуснеш го гледай Хубавите американски ужаси са старите като:
- Кошмар на улица ЕЛм (май беше)(всичките стари части без римейка)
- Чъки куклата убиец (първите части)
-Петък 13-ти
- и др.

ИМа някои добри нови филми :
-Сиракът (на мен ми допадна)
- Предизвестена смърт става
-Тексаско клане - не че е страшен ама самата история е хубава
- Имаше един хотела на ужасите той беше ацки смешен - сещам се една част на един му отрязаха ПоловияТ член
- Убийствен пъзел има яки кървища
- Имаше един по действителен случай за една къща и в нея всички били убити за една нощ - е той беше як , но не се сеща името му

Това е любимия ми жанр, винаги като ги гледам се отпускам и забравям за всичко !! Имам нещо като трядиция всяка неделя или събота да гледам ужаси, за да се "пречистя" от всичко което ми се е случило през седмицата и след като гледам се чуствам "като нова"
Ако не го изтриете,ще инкомне шитсторм от мене и ще нахраня малката идиотка.мерси
1. Няма да изтрия мнението, защото не нарушава по никакъв начин правилата на форума. Всеки има право да изкаже собствената си гледна точка и ако ТИ не си съгласен, също си свободен да го кажеш.
2. Ултиматуми от рода на "ако не направите еди-какво си, аз ще направя еди-какво си" лично те съветвам да избягваш да употребяваш - няма да завърши добре за теб.
3. Ако под "шитсторм", разбираш псувни и обиди към потребителят, който е пуснал въпросното мнение, трябва да те предупредя, че това не е Кофата, от което следва, че ПЪРВО - мнението ти ще бъде изтрито и ВТОРО - ще понесеш съответното наказание.

Мерси за вниманието