- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Операционна система...я ми препоръчайте :)
Преди няколко месеца се бях запалил да слагам Маc, че много неща, които искам вървят само на него, но просто няма смисъл ако не е оригинален.
Не знам, а да позная, че от времето вън и ако е много жега ще получавам и бонус?Първоначално написано от Cybershot
Не съм и очаквал някакъв по-различен отговор от теб....Първоначално написано от torVNP
Откакто замених XP-то с Windows 7 , се влюбих в седмицата.Много по-добра е. Просто не виждам , ако ми се наложи да имам XP на компютъра си. Намразил съм XP от хилядите препядствия за почти всичко било то програми , игри и т.н. Давало ми все грешки , а за сега на седмицата , няма нещо , което да е дало назад![]()
Първата любов е много хубава и това е причината да си толкова заслепен.Първоначално написано от NightGuardian
На човека над теб мога само да кажа, че ако има да казва нещо да го прави, а не да задава въпроси, на които той единствен(в света) знае отговорите.
Не аз изцепих простотията, че само Windows 7, чете 4 и повече ГБ Рам!Първоначално написано от torVNP
Не съм казал 'само' а че XP ти върши работа, когато имаш 3.5гб Рам и не ти трябва седмицата