.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Преди няколко месеца се бях запалил да слагам Маc, че много неща, които искам вървят само на него, но просто няма смисъл ако не е оригинален.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot

Вземи и прочети от кое зависи колко рам ще ти намира ОСто.
    Не знам, а да позная, че от времето вън и ако е много жега ще получавам и бонус?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot

Вземи и прочети от кое зависи колко рам ще ти намира ОСто.
    Не знам, а да позная, че от времето вън и ако е много жега ще получавам и бонус?
    Не съм и очаквал някакъв по-различен отговор от теб....

Откакто замених XP-то с Windows 7 , се влюбих в седмицата.Много по-добра е. Просто не виждам , ако ми се наложи да имам XP на компютъра си. Намразил съм XP от хилядите препядствия за почти всичко било то програми , игри и т.н. Давало ми все грешки , а за сега на седмицата , няма нещо , което да е дало назад

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Откакто замених XP-то с Windows 7 , се влюбих в седмицата.Много по-добра е. Просто не виждам , ако ми се наложи да имам XP на компютъра си. Намразил съм XP от хилядите препядствия за почти всичко било то програми , игри и т.н. Давало ми все грешки , а за сега на седмицата , няма нещо , което да е дало назад
    Първата любов е много хубава и това е причината да си толкова заслепен.
    На човека над теб мога само да кажа, че ако има да казва нещо да го прави, а не да задава въпроси, на които той единствен(в света) знае отговорите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Първата любов е много хубава и това е причината да си толкова заслепен.
    На човека над теб мога само да кажа, че ако има да казва нещо да го прави, а не да задава въпроси, на които той единствен(в света) знае отговорите.
    Не аз изцепих простотията, че само Windows 7, чете 4 и повече ГБ Рам!

Guest
    Не съм казал 'само' а че XP ти върши работа, когато имаш 3.5гб Рам и не ти трябва седмицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си