- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!!
Харесвам едно момче от моето училище.То е в друг клас,но няколко часа от седмицата часовете ни съвпадат.Прз цялото време мисля само и единствено за него и се обличам така,както смята,че му харесва.Понякога виждам,че гледа към мен,но ме е страх да го загворя....Моля,помогнете ми!![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя
Мисля, че не ти е нужна помощ, а само малко самоувереност. Просто придобий малко смелост и отиди да се запознаете. Какво толкова? Няма само ние, момчетата да правим първата крачка! Хайде, успех!
Live now, this is your time!
Ти си опасно сладка, има ли изобщо причина да се притесняваш!?
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Знам какво да направиш .. прочети му подписа си и ще ти падне ... в кракатаа, само гледай да не го прегазиш! ;dd
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
TrololoCool Story , BRo !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
+1 ... на колко си..Първоначално написано от extreme16
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако питаш мен .. на 16 съм, а ако е за нея .. давам и 12. ;dПървоначално написано от thegreenzombie
Fuck it.
хах... за нея беше....Първоначално написано от extreme16
но информацията не вреди
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Не е толкова трудно и страшно колкото си мислиш. Просто отиди при него. А това , че часовете ви съвпадат по някога е още по - добре. Може съвсем спокойно да го попиташ нещо свързано с материала. Бъди по - смела и успех![]()
-------------------------------------------
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
Мноо си тъпа...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Заговори го. Дали за някой предмет , дали за нещо друго. Нямате ли общи познати ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и квоооооооо???
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от Ashenvale
страшен ник ей![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да,от малка познавам най-добрият ми приятел.Първоначално написано от SmilezZz
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя
хубаво е, че от малка познаваш най-добрия си приятел, амм той ли ти е общото с това момче.... и ако ти е толкова добър приятел, значи би трябвало да знае, че ти фактически харесваш това момче и би трябвало да ти помогне по някакъв начин... налиПървоначално написано от OpAsNoSlaDkaUiUi
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
ОЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ МАЙКООООООО... забравих си очилата някъдеБЕЗНАДЕЖДЕН случай Обличала се както той я харесвалл ОМГ
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
cool story bro, tell it againОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Вие като не сте могли да си измислите такъв ник и подпис,съжалявам...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз ама .. шансс.Първоначално написано от Vladel
Fuck it.
Всъщност....позна!Първоначално написано от thegreenzombie
А ти ква си ма?!?Първоначално написано от Luidgie