Таакаа, харесвам момче (мн добро начало, да), което е от моя клас. След като го харесвам => мисля за него. Често се хващам, че се размечтавам, а това не съм аз!! Аз не се размечтавам, не плача на любовни филми, не въздишам по звездите, не! Освен това заради него през целия ден ме боли корема, гади ми се (явно от притеснение, какво друго). Като видя обекта на желанията си, ми се драйфа. Ирония, а? Нататък: не смятам да се пробвам да флиртувам, да се сближаваме и такива работи, защото знам, че няма да стане моята. Гола и боса съм във връзките и зарибявките. Не искам и да му казвам, защото все пак се познаваме от скоро и после може да се развият нещата, а иначе ще стане много неудобно. Остава само да си трая и да се опитам да се разсея с нещо друго- може би ако полудея от учене, ще се уморя и няма да ми пука толкова? Идеи?
ПС: Пак съм аз. Може ли да не поствате злобни коментарчета и подобни? Просто няма смисъл и това лееко ме дразни. Темата не е кой знае какво, не очаквам и кой знае какви отговори, просто бих искала да чуя мнението на някой по-опитен и... ами не знам. Have fun.