- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- принца на моите мечти
уау,какъв грозен мъж
Искам да ми разпори дупенцето,искам и аз да се почуствам като принцеса.
Хари?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
тролололололололололололо лолололололололололололол ололололололололололлолол ол
За всеки влак си има пътници![]()
Ах, че романтично прозвуча.Първоначално написано от macromicro
![]()
Днес ирл:
Мимс: Аз чакам принца на бял кон!
Ивчо: Абе чакаш, ама май само коня идва. xD
Аз: лололол xD
^__- <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моят е Ахил от Троя!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Как си мечтая да разрешат гей браковете в кралското семейство.Цял свят да отразява сватбата ми с Хари както стана с Катрин И Уилиам,да стана световна знаменитост,цял свят да гадае как ще бъда облечен,баща ми да ме заведе до олтара,1 милиард души по интернет да следят сватбата,целувката ни на балкона на бъкингамския дворец да е най сваляната снимка в нета,да съм любимата снаха на Елизабет,да си имаме собствен замък с Хари и цял живот само да помахвам с ръчичка и хората да полудяват![]()
![]()
![]()
![]()
.
Парис > АхилПървоначално написано от ledenakrasota
Парис = гей
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е във филма Troy много зле са го направили, изобщо не е както в Илиада
но в този
http://www.imdb.com/title/tt0340477/
Ахил не е от Троя![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
О спомням си го този филм.Накрая лошия брат изнасилва хубавата елена.Спомням си как 100 пъти превъртх тази сцена защото ме много възбуждаше,искам и мен някой крал да ме изнасилиПървоначално написано от HotLife
![]()
Първоначално написано от awerw
Ти малоумен ли си? Филмът "Троя" с Брад Пит.![]()
И това са различни жанрове. Няма как да е едно към едно.![]()
Важното е, че чудесно са изпипани самите образи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Хектор ftw. <33
WindScar <3333
Аз сега уча Илиада и Ахил се бие срещу Троя, и във филма пак се бие срещу ТрояПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от xPafx
Ерик Бана!![]()
![]()
![]()
Орландо Блум- Парис!![]()
![]()
![]()
Питър о`Тул-цар Приам!![]()
![]()
![]()
а добро утроПървоначално написано от awerw
WindScar <3333
Филмът се казва така бе! Влюбена съм в образа на Ахил от там. Чудесна игра и превъплъщение на Брад Пит!![]()
Илиада няма как да я изчетеш сега. 1000 страници е.![]()
Don't freak out but.. There are Gingers behind you!![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Аз си имам съкратен вариантПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
sapphire5![]()
Защото учите по него.Не учите цялата Илиада. Заради филмът на 12 я прочетох и после отново като разказ.
Така и с Одисеята.
![]()
Сега Илиада е издадена и като роман в 2 тома. Кой знае каква глупост е.![]()