- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Излязоха ми
изследванията..
Нещата изглеждат по-зле от колкото съм си мислела до сега.
Дали може да се сгрешили![]()
От какво боледуваш? Иначе тестовете е възможно да са грешни, ако са на кръв, ако си взимала някакви лекарства които създават временен дисбаланс на веществата или ако си консумирала някакви храни и напитки преди изследването, ако си спортувала непосредствено преди това, възможности бол.
кръвни
нито бях яла,нито пила,нито нищо преди това
отидох си точно в деня в който трябаше
Питай лекарите, те ще знаят най-добре доколко кръвните изследвания може да грешат.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
в други ден ще отида да ги занеса на специалист
въпреки,че вече изчетох всичко в нета и горе долу ми стана ясно за кво иде реч
Каква диагноза ти поставят?
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
направи си още едни в друга болница.Но си зависи наистина какво ти има. Аз мога да се похваля, че за сега съм си добре.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бляяяяя....
аз на какъвто лекар и да отида,на каквито и изследвания,все нещо ми откриват..
то не беше пясъци в бъбреците,гастрит,после язва,анемия ... обаче толкова страшно до сега не е било
гледат само как да си вземат паричките от здравната каса и те оставят на произвола на съдбата
Първоначално написано от LovEsIckk
.Много съжалявам.Ще запаля свещичка за теб
.
направо ще си телгя коршума, ако ми потвърдят диагнозата
запазете си свещичките за тогава
Виж и си проучи нещата при специалистите, вместо да пръскаш толкова много пари без да ти кажат нещо по-съществено.В града, от който си със сигурност има някой с добра репутация и самото му име да говори за него.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Каква диагноза, ако може да попитам.Първоначално написано от LovEsIckk
Човек наистина кво ти има...Що никога не казваш![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Щото е прекалено лично и достатъчно тежко за да е трудно аз самата да го понеса, камо ли да го споделям с други.
Това си е за най-близките ми хора..
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Нелечимо ли е?
Е,естествено,че медицата е доста напреднала и е лечимо.
Просто дълго време на лечение и два пъти по-дълго на възтановяване. Да не говорим какви отрови ще трябва да приемам.
И пак не е сигурно,че след това всичко ще е ОК.
Айде няма да бързам да говоря,нека госпожа лекарката се изкаже,пък тогава ще му мисля.
Искрено се надявам опасенията ти да не се потвърдят.![]()
\
/
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Стискам ти палци! Минала съм през нещо подобно, но не казвам на нашите, нито на някого другиго.Като се подобрих научиха, но вече всичко е наред.
не че искам да съм коравосърдечна
ама като не искаш да го коментираш и го смяташ за прекалено лично и само за най-близките си защо правиш специална тема за това![]()
иначе дано да ти няма нищо лошо![]()
Кофти история, но пак можеше нещо много по-лошо - например рак или СПИН. Или да си инвалид за цял живот.
Елементарен опит да разбереш дали е едно от двете, но за съжаление няма да мине, въпреки че мислиш че всички са ти под нивотоПървоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
По темата - съжалявам, надявам се да се оправиш бързо![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Предполагам, че постът му е продиктуван от нейна тема наскоро, че има рак. Разбира се, дано няма.