Цитирай Първоначално написано от staysave
Цитирай Първоначално написано от missg79
Не се притеснявай до 16 / 17 год е нормално да нямаш, факта че растеш бързо се компенсира, хормоните не стигат за всичко на тази възраст. Така че споко и доста се съмнявам всички да им е дошло. На 12 си още малка такаче не се притеснявай и НЕ БЪРЗАЙ да порастваш, казвам ти го от личен опит на твоята възраст имах същите притеснения.
Благодаря ти. Те толкова се гордеят с това, че понякога почвам да се чувствам като изрод.Сега поне се успокоих
Не им вярвай безусловно. Казах ти и аз имах същите притеснения заради "приятелки" който се гордеят и хвалят с нещо интимно, такива неща не се споделят(поне така правят порастналите момичета)дори да ти дойде не си длъжна да казваш, те НЯМАТ право да притежават толкова лична информация за теб. И..... че малко се отклоних може да не ме разбереш като ти давам "съвети", можеш да не ме послушаш, това е твое решение, аз споделям, защото бях в твоето положение, и аз се чувствах като "изрод", даже се притеснявах дали да ми има нещо и след по малко от година, разбрах че на 3 "разгордялите" се още не им беше дошло.