- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръв от носа при натоварване ..help
Еми значи поначало мн мн радко ми течеШЕ кръв от носа ..на 18 съм доста слабичък ..и скоро време май нещо се разчоплих (няква раничка си направих) заболя ме ..ама нищо на следващия ден при един скок ми текна кръ от носа ..след 1 седмица (днес) правя лицеви опори, като краката ми са качени на стола (съответно главата ми е надолу) и към края (вече като ми се наду главата,почервеня) ,като спирам ..хоп пак ..нз нещо слаби капиляри ли или защото се разчоплих (и двата пъти е от тази ноздра) или .. таа ако някой може да каже какво да направя за да си помогна ..че вече ме е страх да правя лицеви опори..може да ви се стори смешно ама е шибано
![]()
Струва ми се, че задаваш реторичен въпрос или си идиот.Само фактът, че си си разчоплил носа дава отговор на всичките ти въпроси.Явно си спукал капиляр в опита си да бръкнеш на дълбоко за да извадиш пилето, което вероятно ти се е изплъзнало и не си успял да сложиш в устата си.И понеже за толкова кратко време тъканта не е успяла да се възстанови, всеки път, когато нахлуе повече кръв в главата ти, по немисловни причини, както изтъкна самия ти, въпросния съд се пръска и получаваш епистаксис.Не се натоварвай излишно и използвай епинефрин за да запуши капиляра и да спре кръвотечението.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Витамин Ц в натурален вид /от плодове и зеленчуци/ или Рутаскорбин. Не е зле да минеш и през джипито, за да се види да не би зад тия лесни кръвотечения да стои по-сериозна патология.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!