- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПЕШНО !! Мъжка или женска котка бихте си взели ?
Темата е сериозно,кажете бързо вие каква бихте избрали и защо ?![]()
Женска.
Общо взето за всякакво животно бих избрала женско.
Въпреки,че с напредване на възрастта създава повече проблеми. По-лесно се образуват ракови образования и проблеми с млечните жлези.
Мъжка,да сме си двама ергени заедно![]()
Женската е мързелива, мъжката е игрива.
Ама мъжката има навика да пикае навсякъде...
Заради обмяната на енергия за момиче-мъжко, за момче-женско. Нищо не пречи и да е от твоя пол, стига да си пасвате и да ти е взело акъла като си го видяла.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ьахьахьахьахьахьахьхахьах ьахьа аре бе ?!?Първоначално написано от NaOH
иначе са ми много интересни ей такива "спешни" теми, имаш женска и мъжка котка, чакащи пред вратата ти да ги осиновиш ли?
ДА ИМАМ !! ТИ ЕБА МАЙКАТА АКО НЯМА ДА ПИШЕШ ПО ТЕМАТА НЕДЕЙ ПИШИ ВЪОБЩЕ ВЕ КЕЛЕМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Женска, защото мъжките много маркират територия.
Женската и да се разгони, не е като да я пускаш от вас, че да ти забременее.
стига е![]()
мъжка пък.. по сладки са и са големи душици
плюс тва няа ти са налага да и копуваш хапчета
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
защо ?Първоначално написано от HotLife
Имам и мъжка, и женска котка, така че знам как е по-добре от теб, тардо.Първоначално написано от FeelMyPain
+ <3Първоначално написано от xPafx
Ама не се и съмнявам.Аз имам женска, която си пикае само на предназначеното място, ходи по цялата къща, дори е ловяла и мишки, а комшиите имат мъжка, която е най-мързеливата котка на света.Дори яде легнала.Първоначално написано от NaOH
И ето, че теорията ти си еба майката.
С две ръце за мъжка! Женските имат доста проблеми разгонване, ракови образования бла.. а и се привързват повече към дома отколкото към стопанина, докато мъжките са по енергични, привързват се до по голяма степен към теб отколкото женските, а и за тях не е толкова от значение къде ще живеят, на женските им е по трудно, когато сменят обстановката.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Вземи си чеширския котарак,много е як![]()
![]()
Ами, когато мъжките се разгонят маркират територията си и мирише ужасно. Докато женските само мяукат и се търкат. Но проблема се решава и с кастрация. И все пак избери каквото ти предпочиташ.Първоначално написано от NqmamName
![]()
Мъжка-по-едри са и не раждат 3 пъти годишно.Но пък са по-агресивни...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
мъжко, за да си го кръстя Основата
за женско има прекалено много банални имена.. искам да е нещо оригинално :з
Първоначално написано от BladeDancer
брао е честито , вземи я някой път да и напрайм една - две линии да изшпере![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
като ветеринар ти казвам женско
кастрираш го и си гледаш кефа
мъжкото ще се разболява често
90% от мъжките правят бъбречни кризи 60% завършват със смърт
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!