.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Приятелката ми е безчувственна,докога?

Здравейте,аз съм на 19,а приятелката ми е на 18,от доста време сме заедно,аз съм и първия,проблема идва от там че тя е някак си..безчувственна?
    Аз имам доста опит,така че вероятноста в мен да е проблема е по малка,докъто тя е спала само с мен,самата тя при първия път нямаше кръв,бил съм с други 3 момичета девствени,и винаги е имало кръв,а я болеше - просто личи си,девствена си беше,знам че в началото има един кратък период на безчувственност,но колко продължава?
    Говорил съм с нея няколко пъти,казва че усеща как влизам,усеща въздуха,дори когато влеза докрай я боли корема?! (последното не винаги)
    От мои приятелки знам че при всяко момиче е така първите 5-6-7 пъти,но вече сме правили секс над 10-12 пъти,грубо,не броя...проблема не е толкова че не усеща,просто нещата са скучни,ляга по гръб и гледа в тавана,говорихме казва че й е едвали не все тая,усеща че влизам но дотам ...сменяли сме пози,когато се качи отгоре доста добре се движи,не е някое дърво но знам че го прави само заради мен,опитвал съм различни неща,пози,френски почти всичко...
    казва ми че не се притеснява от нищо....
    надявам се повече на мненията на момичета,тъй като те знаят по-добре кога реално е запознало ''да им харесва'',защото когато момичето го прави просто ей така,заради мен,и на мен не ми е хубаво ...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Ами не знам точно какво да ти кажа..
    Предлагам ти да й направиш една изненада, отдели й една вечер само на нея.. без да правите секс / или поне ако тя не поиска.
    Слез долу и си поиграй с нея, нека види хубавото на тоя спорт.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Опитах няколко пъти без секс,тя се чувства длъжна едва ли не и иска,а в същото време виждам че не изпитва удоволствие...
    Прочетох за фригидноста,какво да направя по въпроса? Имаме си доверие,казваме си всичко,тя не се притеснява да ми сподели нещо което повечето мъже биха сметнали за ''женски глупости'' (цитат от статията)
    душевно сме ОК,други идеи?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз бях така
    Нито секс... нито нещо друго... от нищо. И то даже бяха минали бая пъти ... И не знаех на какво се дължи .... Но някак с времето се оправих, отпуснах се повече и така... сега с новия ми приятел нямам такива проблеми, поне с някой неща.. за други не знам..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Лечението на фригидността зависи от породилите я причини.

Може да не я привличаш сексуално.Може да ти е твърде голям/малък и затова да не изпитва удоволствие.

Причините са много,но можем само да гадаем.Казваш,че сте говорили на тази тема-явно не е достатъчно.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Мисля ,че с времето ще й мине.
    Дано, успех

Как да съм сигурен че е фригидна?
    Според мен не е,защото сега е малко по различно от началото,проявява малко повече инициатива,надявах се да ми кажете и при вас ли е имало такъв период в началото,за колко време/пъти мина,след колко време спряхте да се притеснявате и се отпуснахте напълно?

anonymous708973
    Guest
    Първо, нормално е да я свие коремът за секунда, като влезеш докрай. Особено ако е отгоре - така се "оползотворява" всеки милиметър.

Принципно е нормално да се притесняваш при нов партньор (или при първи) и минава време, докато се напаснете.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Първо, нормално е да я свие коремът за секунда, като влезеш докрай. Особено ако е отгоре - така се "оползотворява" всеки милиметър.

Принципно е нормално да се притесняваш при нов партньор (или при първи) и минава време, докато се напаснете.
    +1
    Няма как с ново гадже и от първият път всичко да е перфектно.

Гаджето не е ново,познаваме се от доста време,първо бяхме много добри приятели,след това се задълбочиха нещата,няма нищо ново,просто е неопитна и е правила секс 10тина пъти през живота си,въпроса беше нормално ли е,и при вас ли беше така?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exc300
    Гаджето не е ново,познаваме се от доста време,първо бяхме много добри приятели,след това се задълбочиха нещата,няма нищо ново,просто е неопитна и е правила секс 10тина пъти през живота си,въпроса беше нормално ли е,и при вас ли беше така?
    При мен първите 5 пъти, защото мъжа с който го правих беше меко казано идиот и хал хабер си нямаше какво и как се прави. После вече 6тият път и нататък винаги си е било супер ( е имало е 1 - 2 изцепки от страна на момчетата с които съм била ).

Това беше добър отговор от опит...
    Ще пробвам пак с разговори и ще видим,други предложения,други да споделят колко време са били така?
    попитах приятелки,всички казват първите 5-6 пъти и за това се притесних..

Фригидна е милата,намери си нова хубави жени дал дедо господ много(ако съществува).Или ако не е проблем за теб си остани с нея,тъкмо ще знаеш,че няма да ти изневери.

Фригидноста често срещана ли е?
    Аз едва днес научих за нея?

anonymous708973
    Guest
    Не, не е.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Момичето е правило секс само с едно момче и то няколко пъти, за каква фригидност въобще говорите?!

Това, че имаш опит не значи, че успяваш да я възбудиш. И възбуждането не идва от това да й търкаш половите органи, трябва да те пожелае истински, всичко е в главата. Тя все още не познава достатъчно тялото си, така че не знае кое я възбужда и ще трябва заедно да разберете.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ами при всяко момиче е различно, може при нея този "период на безчувственост" да продължава по-дълго. Ами правил ли си й орална любов? Или с пръсти поне задоволявал ли си я? Тогава усеща ли нещо?
    In a mad world , only the mad are sane...

Ами според мен просто не може да се отпусне или се притеснява от нещо. Щом питаш за личен опит, първите няколко пъти когато правих секс не успях да изпитам оргазъм, болеше ме, а и не можех да се отпусна докрай. Но това бяха първите 4-5 пъти, после вече свършването не ми беше проблем...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Моля ви не говорете глупости! Авторе, аз не изпитвах нищо около 3-4 месеца след първия ми път, като имате предвид, че никога не съм отказвала на човека до мен секс. Бях точно като нея. Осещах проникването..и после НИЩО! Даже ме наболяваше корема като бях отгоре..не се притеснявай! Не е фригидна, спокойно!

Виж сега .. не може да се каже,че всяко момиче започва да изпитва истинското удоволствие след 5-6-7 път.Всичко е индивидуално.При някои става от първия път,при други са нужни години .. Аз например все още не изпитвам удоволствие както си трябва,а сме го правили към 30тина пъти сигурно.Намери друг начин да я задоволяваш.Бъркането със сигурност ще го усети повече от секса,също така лизането и играта с клитора ще и се понравят
    Другия вариант е с мноооого любовна игра да подходиш.Да изчакаш момента в който тя ще тръпне да започне същинската част и със сигурност ще и хареса повече

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Никога не съм разбирала момичетата които просто лягат по гръб и гледат в тавана. Тя трябва да се опита да бъде страстна и да даде нещо от себе си...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Никога не съм разбирала момичетата които просто лягат по гръб и гледат в тавана. Тя трябва да се опита да бъде страстна и да даде нещо от себе си...
    Тя трябва да бъде страстна и да даде всичко от себе си?! Мила, айде да видиме как ще бъдеш толкова страстна щом нищо не усещаш! Ама, нищо ..нали сме всички философи тука йок дай да не пропуснеме да си напишеме мнението

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Извинявай, но ти четеш ли ?! Момичето седи и гледа в тавана и нищо ! Няма целувки поне, ала бала, тя явно седи като дърво...Ако НИЩО не усеща, това ок ли ти се струва ?

Към автора: пич, намери и G точката и ако отново НИЩО не усеща, да знаеш тогава, че Sh@d0w е прав ;д !

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Най-вероятно се притеснява.
    С времето ще й мине според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си