.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Нетт на тела

Здравейте. Имам нокия х6 и ми се е случвало като си сърфирам в нета с опера мобайл връзката с уи фито да се прекъсне и не ме уведомява и почва да се свързва с глобул нет. Искам да питам как мога да го забраня този интернет :]

Не, че ще помогне много, но - и аз имам същия телефон и когато се прекъсне Wi Fi връзката ми излиза,че няма такава.Погледни настройките там можеш да го направиш какво да прави, когато искаш да се свърже и няма нет - да търси мрежа; да се свързва към дадена мрежа или да се свързва към оператора.При мен няма такова нещо или ти си ръчкал из настройките, или те са си така и трябва да ги оправиш.

Re: Нетт на тела

Цитирай Първоначално написано от kiberrboy
    Здравейте. Имам нокия х6 и ми се е случвало като си сърфирам в нета с опера мобайл връзката с уи фито да се прекъсне и не ме уведомява и почва да се свързва с глобул нет. Искам да питам как мога да го забраня този интернет :]
    оффф колко теми станаха за тоя нет на тела.Защо 1 не прочете другата тема ами и ти пишеш??? Изтрий си настройките за нета на браузъра и готово
    яко shit

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    просто си качи Opera Mini/Skyfire или друг браузър и си готов... просто вградените на Symbian браузъри са много зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си