- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета споделете...
дали усещате,когато свършвате и какво всъщност разбирате под думите "Аз свърших". Питам, защото за едно свършването е тъй наречения "скуирт" за други свършване няма,то е просто точка на максимално удоволствие...
По принцип много малко жени се случва да получат оргазъм+скуирт. Но, липсата на скуирт, не означава, че мацката не е получила оргазъм....Първоначално написано от radinio
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Що за въпрос?! Естествено се усеща ! А squirt е само 1 вид оргазъм,който малко жени могат да достигнат ,или по-скоро малко мъже могат да ни докарат. Squirt- женската еякулация е резултат от стимулирането на G точката ,но тва е теории и тн.Не е казано,че трябва да си фонтанче и повярвай ми , няма как да се обясни чувството при свършване. Трябва да го усетиш.дали усещате,когато свършвате
maDamn
Мхм,защото при нас мъжете се вижда и се разбира,когато свършим,но при вас жените е сложно и като ти каже някое момиче "свърших" ти няма как да знаеш така ли е или не е така![]()
Еми шансВ някои случаи може да си проличи ,ама ако иска да те метнв,че е свършила може и да успее.
maDamn
Което само е показателно, че или не си докарвал жена до оргазъм, или не си се научил да разпознаваш, когато една жена свършва.Първоначално написано от radinio
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами ако мъжа не струва в леглото, нормално жената да имитира оргазъм само и само за да се отърве от некадърникаПървоначално написано от radinio
![]()
Има и 3-ти вариант,момичето да не знае, кога свършваКоето само е показателно, че или не си докарвал жена до оргазъм, или не си се научил да разпознаваш, когато една жена свършва.![]()
Хм...не, няма такъв вариант.Първоначално написано от radinio
няма шанс, ако е свършила да не я/се усетиш...и да, оргазмът при огромна част от жените е без скуирт
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абе щом ти казвам има,спокойно,докарвал съм момиче до оргазъм,но точно нали това е темата,какво разбирате под това да получите оргазъм,да речем моята приятелка свършва и клиторно и вагинално,но свършването при нея се изразява с това "хубаво ми е... хубаво ми е... и изведнъж става страхотно" та това страхотно всъщност е оргазмът![]()
при женския оргазъм има едно характерно свиване на вагиналните мускули /все едно какъв точно е/ и то се усеща, защото трае известно време...иначе след него трябва да е много по-влажна и осезаемо по-тясна за кратко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
То ко ли е да докараш до оргазъм някоя
Пъхаш го, буцаш 2, 3 пъти и тя получава оразъм! Кво трудно?
А пък ,ако е девствена , още като те види или се доближиш до нея и получава! Само от докосване!![]()
Знам знам,чел съм,може би просто си въобразявам,че момичето трябва да крещи като лудо,за да знам,че свършва![]()
е тя ще крещи 2 , 3 секунди и заспитеПървоначално написано от radinio
![]()
![]()
Само да не е някоя много опитна , че май при тях по-бавно сеее докарва ...
![]()
да ти имам логикатаПървоначално написано от loveca777
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
е ,че кво?Първоначално написано от thegreenzombie
при момчетата е горе долу май така
Значи и при момичетата
![]()
^доста възможно![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от radinio
Ми не. Аз пък съм шумна през цялото време, но точно при свършването не. И не, няма как момиче и изобщо човек, който да не разбере, когато свършва. Усещането е неописуемо и не може да се опише просто със "супер яко" (както при приятелката ти). Сексът като цяло трябва да си е супер як, а оргазмът си е оргазъм.
глупостии.. то само ако с докосване ставашеПървоначално написано от loveca777
![]()