- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна?
Миналия месец ми дойде нормално.Правих секс без предпазни мерки и този масец ми закъсня 5 дни .На 6тия ден помислих че ми дойде,но всъщност май не е така.Тече ми слабо кафяво течение,все едно ми свършва.Не съм се консултирала с лекар,не съм неразположена(гадене,виене на свят),но имам апетит.Дали не карам цветна бременност?Много съм объркана,защото нямам мъж до себе си и все още ми е рано да ставам майка.Моля ако имате някакви идеи какво се случва,пишете
С тест за бременност пробва ли?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не съм
Направи си тест...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Е ние как да гадаем какво ти е? Отиди утре до аптеката, купи си един тест, или даже два, за всеки случай, направи го/ги и тогава питай пак...Първоначално написано от luizza
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от luizza
Oh, Magic 8-ball... TELL ME THE ANSWER!!
![]()
True story.
Имам идея какво се случва! Но няма да ти я кажа...![]()
При мен понякога така започва със слабо кафяво течение и на другият ден си е ярко червена кръв.
Направи си и тест за бременност!!!
Порази ме господи ...
Така слушай сега , взимаш си някои удобни дънки и някоя блузка и припкаш до някоя аптека и казваш ,че искаш тухла и тест за бременност. Тухлата се сети за какво ти е. Няма кой да ти даде точно мнение тук.
единствено теста за бременност ще ти отговори на тези въпроси..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ей сега, мила авторке, отивам да ти купя тестче, да ти го донеса, да те изпишкам и да видим..ако си бременна, не се притеснявай...аз ще ти помагам с отглеждането, щом нямаш мъж до себе си. А ако не си...ще се напием заедно от радост.
Първоначално написано от Mi6inka
викайте и мен щом има пиене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеално, така дори и да е бременна пак ще имам компания за чашка.Първоначално написано от gabsit000
Първоначално написано от Mi6inka
за това винаги съм насреща,няма значение повода![]()
![]()
Еми сори.. загубих си някъде кристалната топка... тъй че по-добре пробвай с тест...
И аз откъде да знам дали си бременна????????????????
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ама вие сте много интересни.нали ми тече това кафявото течение?как да си направя тест? попитах просто,какво се нахвърляте всички
И какво значение има като ти тече?Първоначално написано от luizza
ми заради точността на резултата.
нали трябва да се прави сутрин с 1вата урина и да не си в цикъл,а аз имам нещо такова
но НЕ Е цикъл това!Първоначално написано от luizza
Точно. А и ако си в цикъл, дали ще се налага да си правиш тест за бременност, как мислиш?Първоначално написано от lubovvv
Първоначално написано от Shturrrche88
Ама нямаш право да се сърдиш за тези реакции, защото нали знаеш, че има 843843434 такива теми ! Ние няма как да знаем какво се случва в тялото ти.. какъвто въпроса -такива и отговорите. А именно - безсмислени ... Така че...Първоначално написано от luizza